Přítelkyně krásně jezdí na koni, pochlubil se Kraus

  • 19
Třicetiletý herec a držitel ceny TýTý v kategorii Objev roku Martin Kraus se rozpovídal o svém vztahu s o devět let mladší přítelkyní Klárou. V Show Jana Krause prozradil, že přestože se už dvakrát rozešli, jsou opět spolu.

"Já nesnáším stereotypy. Já jsem měl najednou pocit, že ji nebavím, tak jsme se rozešli. Ale teď jsme zase spolu. Krásně jezdí na koni," pochvaloval si Martin Kraus.

Hvězda seriálu Cesty domů prozradila, že přítelkyně má pro jeho povolání pochopení a neřeší to. "Ona letos maturuje. Teď je momentálně u koní a tam se učí," upřesnil herec.

Kraus přiznal, že stále ještě bydlí na statku svých rodičů. Spolu s otcem se starají o jejich koně, v létě seká trávu, suší seno.

"Praha je fajn, ale zatím jsem rád, že mám možnost úniku na statek, ke koním," prohlásil herec s tím, že v Praze případně přespává u své tety.

Kraus také prozradil, že v divadle ho občas trápí záchvaty. "Texty si pamatuju dobře, s tím nemám problém. Ale problém mám s tím, že občas dostávám záchvaty smíchu. A je to hrozný. Není na to obrana," dodal.

Lady Mousellyca alias Anna Pačesová v Show Jana Krause
ViralBrothers (Erik Meldik a Čeněk Stýblo) v Show Jana Krause
Martin Kraus, Lady Mousellyca alias Anna Pačesová a ViralBrothers (Erik Meldik...

Lady Mousellyca, ViralBrothers a Martin Kraus v Show Jana Krause

Pozvání na červenou sedačku do Show Jana Krause přijala také burlesque tanečnice Lady Mousellyca, vlastním jménem Anna Pačesová. Představí se i dvojice ViralBrothers, známá sérií videí Debilní kecy, kterou tvoří Erik Meldik a Čeněk Stýblo.