Mariana Prachařová

Mariana Prachařová | foto: Hair studio Honza Kořínek

Mamku v sobě občas vidím, říká Prachařová o Batulkové

  • 16
Mariana Prachařová (25) často slýchá, že je kopií své maminky Dany Batulkové (61). Podobu rozhodně nezapře hlavně nyní, když změnila účes. Zpěvačce ovšem srovnávání nevadí.

„O tom, že jsme si hodně podobné, slýchám často, ale já jsem za to ráda. Máme s mamkou krásný vztah. Ostatně i v účesech od Honzy Kořínka se to nezapře. Já sama tam mamku vidím,“ řekla Mariana Prachařová.

Zpěvačka, která je hodně aktivní i na sociálních sítích, si nedávno vyzkoušela roli modelky. Nafotila kolekci účesů pro svého kadeřníka. „S Honzou Kořínkem spolupracuji už přes rok a takhle jsme naše výročí oslavili. Musím ale přiznat, že práce modelky je opravdu hodně náročná a myslím, že bych to asi dělat nemohla,“ prohlásila. 

Focení pro ni bylo hodně náročné nejen z toho důvodu, že trvalo celý den, ale i proto, že jí na hlavě vytvořili hned několik looků. „Měla jsem snad úplně všechno. Mokrý vzhled, vlny i rovné vlasy. Ve všem jsem se cítila dobře. Bylo to určitě i tím, že jsem nechala pracovat profesionály a nezasahovala jim do toho. Z výsledku jsem opravdu nadšená,“ pochvalovala si. 

Jaro je pro zpěvačku ve znamení práce. Do světa totiž bude pouštět svůj nový  song, který nazpívala v češtině. „Pracovala jsem na tom dlouho. Těším se, až ho budu moci představit, jsem zvědavá na reakce. Doufám, že se nám povede natočit i videoklip,“ dodala.