Manželství uzavřené pro kamery je rozvedeno

- Rozvod se stal po necelých dvou měsících posledním dějstvím manželství, které v pořadu americké televize "Kdo si chce vzít milionáře" uzavřeli před 22 milióny diváků Darva Congerová a milionář Rick Rockwell. Rockwel si Congerovou vybral z 50 uchazeček a před televizními kamerami se s ní na místě 15. února oženil. Oba odjeli na líbánkovou cestu po Karibském moři, ale během plavby na sebe podle očitých svědků sotva pohlédli.
Potom se Congerová dozvěděla, že její "televizní" manžel měl soudní problémy s násilím vůči své někdejší snoubence, a 7. března, necelý měsíc po sňatku, podala žádost o rozvod. Kvůli skandálu televizní stanice Fox další vysílání pořadu zrušila, i když měl obrovskou diváckou odezvu.
Soudce uznal, že Rockwell se nezachoval čestně, když Congerovou o své minulosti neinformoval. Rockwell poslal k soudu svého právního zástupce a k rozvodu se nevyjádřil. Po skončení soudního řízení se jeden z reportérů Congerové zeptal, zda se hodlá znovu vdávat. "Má to být snad návrh?" odpověděla pohotově čerstvě svobodná žena.