Madonna koketuje s politikou

I když hvězda americké pop-music Madonna několikrát energicky popřela, že by patřila k odpůrcům prezidenta George Bushe, přílišnými sympatiemi k současnému nejvyššímu představiteli USA také neoplývá. Naznačuje to skutečnost, že veřejně podpořila generála Wesleye Clarka, který proti němu chce kandidovat v příštích prezidentských volbách.

"Je to rozený vůdce a báječný člověk," charakterizovala zpěvačka v rozhovoru pro zpravodajskou televizi CNN někdejšího čtyřhvězdičkového generála, který by rád kandidoval za Demokratickou stranu v příštích amerických prezidentských volbách.

Jak uvedla, Wesley Clark, který dříve zastával funkci vrchního velitele sil NATO, má vrozený smysl pro zahraniční politiku a intuitivně ví, kdy a jakými prostředky vyvíjet nátlak na protivníka.

Mluvčí uchazeče o post v Bílém domě konstatoval, že Madonnina podpora Clarka potěšila a připomenul, že už v listopadu uspořádala ve svém sídle v Los Angeles večeři spojenou s peněžní sbírkou určenou na financování generálovy volební kampaně.

Madonna s rodinou.

Popová zpěvačka Madonna představila 14. září v Londýně svou první knížku pro děti The English Roses (Anglické růže).

Popová zpěvačka Madonna v Londýně.

Popová zpěvačka Madonna

Zpěvačka Madonna se svou knížkou pro děti s názvem Anglické růže v knihkupectví Barnes and Noble v New Yorku. (29. září 2003)

Zpěvačka Madonna