Jiří Mádl - Premiéra filmu Ulovit miliardáře

Jiří Mádl - Premiéra filmu Ulovit miliardáře | foto: Marek Navrátil

Mádl si v roli drsného hajzlíka liboval

  • 14
Jiří Mádl se před premiérou filmu Ulovit miliardáře ve Slovanském domě svěřil, že si roli lobbisty premiéra užíval. Změnil kvůli ní také image.

"Nechal jsem se zarůst vousy a svrašťoval jsem čelo, abych vypadal starší a drsnější. Zestárl jsem tak o deset let. Teď už vypadám normálně a jsem zase hodnej kluk," říká s úsměvem Mádl.

Jiří Mádl a Ester JanečkováTomáš Matonoha

Image kvůli filmu změnil také Tomáš Matonoha, který je prý pěkných pár let učesaný tak, jak si přejí filmové či televizní produkce. Ta "miliardářská" kázala ostřihat hodně nakrátko. Herec, zvyklý nosit delší vlasy, souhlasil se zkrácením například už v první řadě seriálu Velmi křehké vztahy.

Josef Carda hraje ve filmu homosexuála a partnerem je mu Milan Šteindler. "Když jsem se dozvěděl, že to bude Milan, tak jsem byl v pohodě, s ním jsem se rychle sehrál," říká Carda. Šteindler z legrace prohlásil, že s chlapem se žije výborně. Ví zřejmě, o čem mluví. Se současnou manželkou se nerozešel v dobrém a stále se s ní soudí.

Josef CardaJosef Carda a Milan Steindler

"Milan Šteindler běží od soudu," rýpl si na jeho adresu a současné životní trable režisér snímku Tomáš Vorel. Udělal to navíc před plným sálem, kterému se herci představili krátce před premiérou v takzvané delegaci. V zákulisí Šteindler poté přiznal, že nedávným vítězstvím u soudu pře s manželkou nekončí. "Bude to ještě pokračovat," prohlásil zamyšleně.