Zdeněk Podhůrský a Jiří Mádl při golfu na dovolené v Bibione | foto: archiv Z.Podhůrského

Mádl mohl vyhrát dovolenou. Spokojil se se zmrzlinou

  • 6
Herec Jiří Mádl mohl mít postaráno o dovolenou na příští rok. A zadarmo. Vyhrál totiž se svým rodinným týmem nad týmem rodiny Podhůrských. Z kolegiality ustoupil od původně domluvené výhry a spokojil se se zmrzlinou.

Jiří Mádl se sešel se Zdeňkem Podhůrským v italském Bibione náhodou. Vyrazil sem na týdenní dovolenou se svými dvěma bratry, maminkou a dědečkem. Podhůrský tady tráví dovolenou se svými třemi dětmi tradičně každý rok.

Mádlovi shodou okolností směr Bibione vyrazili jen o den později než Podhůrští a krátce po příjezdu se našli. A tak pár aktivit probíhalo společně.

"Byli jsme třeba tancovat, nebo jsme si to rozdali v minigolfovém turnaji. Prohráli jsme nakonec o 0,25 bodu, což znamená o jeden úder. Hráli jsme totiž na průměr, protože nás bylo o jednoho člena víc. Na příští rok už jsme domluvili odvetu, samozřejmě zase v Bibione," vypráví Podhůrský.

Mádla čeká ještě English camp v jižních Čechách, Podhůrský se k moři za pár dní podívá znovu, tentokrát polopracovně na Kanárské ostrovy.