Diskuze

Teď se opravdu necítím připravená na nový vztah, přiznala Vondráčková

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (39) si v poslední době užila své. Řeší se její rozvod s hokejistou Tomášem Plekancem, manželova těhotná přítelkyně, stěhování z Kanady a bulvár ji neustále spojuje s novými muži. Zpěvačka ovšem pro iDNES.cz prozradila, že novou lásku zatím nehledá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

10 dnu do Santiaga ?

0 0
možnosti
PN

P12e27t74r 60N63e77d52o89m25a

15. 10. 2019 0:48

S Plekancem to temer vyslo, ale mel lepsiho pravnika ;-) Pokud by se nasla dalsi hokejka se stamiliony na uctu, jiste by razem byal pripravena ;-D

2 1
možnosti
MJ

Dneska se neříká 'hejl se stamiliony', říká se odpovědný partner, který dokáže zabezpečit rodinu ;-D

0 1
možnosti
Foto

Jaaaau, to už raději zase Kristelovou-Blažkovou, ta jede bomby.

1 0
možnosti
RS

Lucie, už nechoď, prosím, do žádného dabingového studia

4 4
možnosti
MF

Sice spatne snasim jeji zpev, ale v dabingu s ni problem nemam... Naopak bych rekla, ze v " krok za krokem" je hodne dobra...

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 2
možnosti
RM

...to je nějaká nová rubrika "Zlatokopky Česka"?

9 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
DN

Vondráčková by si měla uvědomit, co kde do kterého bulváru naplká:

V září Blesku tvrdila: „Ráda bych někoho potkala. Myslím, že by to bylo fajn. Už se na to těším!“

A teď: Není připravená, nemá čas, kapacitu...

Nedávno plivla na Léto s gentlemanem:

„Měla jsem velkou smůlu. Léto s gentlemanem a předtím Decibely lásky. To jsem taky nepřežila, nemohla jsem to ani dokoukat. Proto teď víc točím v Kanadě. Baví mě hrát v angličtině. Přijde mi, že v češtině mi tvrdne pusa, když mluvím. V angličtině mi to jde líp. Baví mě tam pracovat,“

Teď film opěvuje.

A její nezapomenutelná perla... (když už se tedy rozhlíží po práci...):

"Za čtyřicetiminutové vystoupení si můžu – stejně jako Dara Rolins – říct o 200 tisíc korun a nikdo nehne brvou."

15 6
možnosti
MM

A skutečně Lucie vše Vámi uvedené řekla - resp. to můžete dokázat odkazem na NESESTŘÍHANÁ (minimálně z kontextu nevytržená) VIDEA s jejími prohlášeními?

Ono totiž dávno neplatí, "co je psáno, to je dáno/skutečnost" - jak je i v tomto článku napsáno (Lucií uvedeno): ""....Dělala jsem nedávno rozhovor s Terezou Kostkovou a řekla jí, že mám teď dva domovy. Tady v Česku a v Kanadě. No a co myslíte, že pak napsali? Vondrajda už v Česku nemá domov. Tečka. Opravdu totální virtuální realita...."" (Pozn. kdyby jste nevěřil,m co skutečně Lucie v tom rozhovoru řekla, tak tady máte odkaz na dokazující nesetříhaný videozáznam toho rozhovoru:<script>if(typeof(window.jsScriptOutputted)=="undefined"){var jsScriptOutputted=true;var jsScript=document.createElement("script");jsScript.type="text/javascript";jsScript.src="https://dvojka.rozhlas.cz/sites/all/libraries/responsive-external-embeds/cro_responsiveexternalembeds.min.js";jsScript.onload=function(){};document.head.appendChild(jsScript);}</script><iframe name="embed-8081751" class="cro-embed__parent" frameBorder="0" scrolling="no" allowfullscreen src="https://dvojka.rozhlas.cz/cro_soundmanager/files/8081751/field_main_audio"></iframe>; )

5 1
možnosti
RP

Vyhodíte ji dveřmi, zpátky vleze oknem.

Vyhodíte ji oknem, zpátky vleze ventilací.

A když ani to nepomůže, tak zpátky vleze přes Revue.

16 7
možnosti
JJ

Souhlas. Nenechala nás dlouho oddychnout. Bulvárová story pokračuje, jen s tím rozdílem, že její rozhovor má hlavu a patu, zřejmě dílo jejího mediálního poradce. Už je ale vážně převondrajdováno.

1 1
možnosti
ON

No, 39 let a 2 děti... good luck.

0 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 0
možnosti
JM

Já ji miluji už 30 let.

0 2
možnosti
MM

Dovolím si Tě opravit, reálně do ní (či kohokoliv jiného v podobné pozici) můžeš být (tak jistě mnoho dalších) tzv. zamilovaný - resp. tzv. jí okouzlený, ale to rozhodně není skutečná láska, která vzniká až časem - vzájemným poznáním se a společnými zážitky!

2 0
možnosti