Leona Machálková má syna

  • 40
Zpěvačka Leona Machálková má syna. Porodila v bangkocké nemocnici v Thajsku, kam odletěla i s otcem dítěte Bořkem Šípkem na Štědrý den. "Vím to od známých. Leona nezvedá telefon a na SMS mi zatím neodpověděla," říká její manažer Martin Jansa. "Je to jejich soukromá věc." Za zpěvačkou odletěla tento týden také její matka.

Podle deníku Blesk váží chlapec 4,4 kilogramu a měří 53 centimetrů. O jeho narození se list dozvěděl od zpěvččina otce. Samotný pár veškeré zprávy o porodu důsledně tají. Údajně hodlá v Thajsku zůstat do února.

Před odletem do Thajska nebyl ještě pár o jménu pro dítěte pevně rozhodnut. "Mně se víc líbí Kristián, tatínkovi zase Otakar," tvrdila Machálková. Chlapci nakonec dali jméno Artur.

Leona není v Thajsku poprvé
Leona Machálková se letu ani v tak pokročilém stádiu těhotenství nebála. Konzultovala to s lékaři. Ujistili jí, že je stejné, zda cestujete vlakem nebo letadlem.

"Bylo by kuriózní, kdybych porodila na palubě letadla... Ale radši bych si to odpustila," řekla v prosinci se smíchem.

Leona jela do Thajska už podruhé, takže věděla, do čeho jde. Těšila se, že tam bude úžasné počasí a že prožijí zároveň skvělou dovolenou. Navíc "hradní architekt" a designer Bořek Šípek je v Thajsku jako doma. Má tam i pracovní zázemí.

Iveta Bartošová, Leona Machálková a Hana Křížková přebírají notové party k muzikálu Monte Christo

Roli muzikálové Mercedes ztvární Leona Machálková (vlevo) a Vanda Konečná.

Leona Machálková (Mercedes) v muzikálu Monte Cristo.

Leona Machálková

Zpěvačka Leona Machálková.

Zpěvačka Leona Machálková.

Zpěvačka Leona Machálková.

Zpěvačka Leona Machálková.

Zpěvačka Leona Machálková.

Leona Machálková na koncertě Králové muzikálu v opeře.

Leona Machálková - obal alba Blízká setkání.