Leo z Hotelu Paradise po získání anticeny zkopal muže, řeší to policie

  • 140
Neúspěšný soutěžící z reality show Hotel Paradise Leo Beránek se chce prosadit coby zpěvák. Zaujmout se snaží za každou cenu, a tak na udílení anticen Zlatý David předvedl, jaký je "drsňák". Kritikům nadával, na moderátora plival a nakonec podle svědků zkopal kolemjdoucího. Případ řeší policie.

Leo Beránek, který měl během natáčení Hotelu Paradise románek s pozdější vítězkou Nelou Slovákovou, získal ocenění nejhorší zpěvák (výsledky ankety Zlatý David najdete zde).

"Leo Beránek se tam totálně vyjel. Když si přebíral cenu na pódiu, tak měl asi hodinový monolog o tom, kolik si vydělal, jací jsou kritici hovna a podobně," popsal jeden ze svědků v pražském klubu Roxy.

Odnesl to i moderátor Lukáš Benda, na kterého plival. Ochranka se snažila Beránka uklidnit, ale na pódium za ním vyběhli jeho kumpáni. "Z ochranky tam byli dva lidi. Bouchačů třikrát tolik, takže se radši klidili," dodal svědek.

Beránkova posila nadávala lidem ze zákulisí a při odchodu z pódia jeden z nich skopl mikrofon do hlediště. Pod pódiem pak profackovali pár lidí, kteří po nich mezitím hodili pivo.

Když skupina vyšla ven, Leo Beránek prý do krve zkopal náhodného kolemjdoucího. Jedna z přítomných zpěvaček pak zraněnému zavolala sanitku. Incident řeší policie a hledá případné svědky.

"Včera před 11 hodinou jsme přijali oznámení  o napadení osoby v ulici v Dlouhé. Na místo byla povolána i záchranná služba. Napadený byl 83. ročník. Utrpěl pohmožděniny a tržnou ránu na hlavě. Police zahájila úkony pro podezření z výtržnictví. Nyní pátráme po pachatelích a žádáme svědky, aby se nám ozvali na linku 158," řekla iDNES.cz policejní mluvčí Eva Kropáčová.