Miss World 2006 Taťána Kuchařová

Miss World 2006 Taťána Kuchařová | foto: Jan Strouhal MF DNES

Koho opravdu miluje Miss World Kuchařová? Víme to!

  • 16
Málokterý muž by si nevšiml krásné blondýnky, která se pohybuje ladným krokem, má sexy tělo, vznešené chování a oči připomínající nevinnou mrkací pannu. O její přízeň jich usiluje hodně. Ten, u kterého by o ni stála, mezi nimi ale není. Je to zpěvák kapely Chinaski Michal Malátný.

"Kdybych ho potkala, tak bych ho snad sežrala," svěřila se Miss World. Fanynkou Chinaski je podle svých slov celý život a zná dobře všechny hity známé kapely. Její muzika ji dovede dostat do varu a projev zpěváka Michala Malátného ji odzbrojuje. "Je skvělý, působí na mě hrozně mile a má moc příjemný hlas. Mohla bych ho poslouchat pořád."

Nejen poslouchat, ale i sledovat ho mohla před pár dny v pražském Lucerna Music Baru, kde kapela Chinaski křtila své nové cédéčko 07. Na Malátném doslova visela očima a toužebně si přála, aby se na ni alespoň jednou podíval. On si jí ovšem vůbec nevšiml. Až najednou slyšela jeho hlas, jak říká: A cédéčko nepokřtí nikdo jiný než  Tatiana... "Úplně mi ztuhla krev v žilách, když vtom jméno dopověděl. Bohužel neřekl Kuchařová, ale Vilhelmová," vzpomíná  zklamaně Táňa. "Taky si mohl vybrat mě."

Potkat se s Malátným má Táňa Kuchařová možnost jen do konce týdne. Po slavnostní inauguraci na vysoké škole mezinárodních vztahů, kterou začala nedávno studovat, odjíždí zase do světa plnit povinnosti Miss World. Až v listopadu předá vzácnou trofej své nástupkyni, určitě stihne některý z koncertů, které v rámci svého podzimního turné Chinaski pořádají. Možná se konečně dočká pohledu či pár slov od svého idola.