Kelly Osbourne (2010)

Kelly Osbourne (2010) | foto: Profimedia.cz

Novou tváří Madonnina oblečení se stala Kelly Osbourne

  • 4
Madonnina značka oblečení Material Girl má novou oficiální propagační tvář. Mladičkou herečku Taylor Momsenovou v nové kampani nahradila dcera Ozzyho Osbournea Kelly. Té se ve světě módy začalo dařit poté, co zázračně zhubla a proměnila se v dámu.

Oblečení, které Madonna navrhuje spolu se čtrnáctiletou dcerou Lourdes, dostane dospělejší tvář. Místo sedmnáctileté Momsenové ho bude předvádět šestadvacetiletá Osbourne.

"Značka Material Girl s nadšením potvrzuje, že Kelly Osbourne je novou tváří kolekce pro rok 2011. Během několika následujících týdnů vás budeme informovat o všech detailech nové vzrušující kampaně,“ potvrdil mluvčí společnosti pro Us Weekly.

Madonna s dcerou Lourdes a tváří značky Material Girl Taylor Momsenovou

Taylor Momsenová byla přitom tváří značky Material Girl jen půl roku, od loňského července. Mladé herečce se v poslední době moc nedaří. V listopadu ji prý kvůli nevhodnému chování vyhodili i ze seriálu Gossip Girl.

Zato Kelly Osbourne je od doby, co zhubla 22 kilogramů, v kurzu. Objevuje se na titulních stranách časopisů a sklízí chválů za svou proměnu z ošklivého kačátka v krásnou dámu. Podle zdrojů z jejího okolí si váží toho, že může být novou Material Girl.

Kelly Osbournová na přehlídce, kterou zorganizovala Naomi Campbellová jako poctu zesnulému návrháři McQueenovi

"Kelly byla vždy velkou fanynkou Madonny  a nedávno se doslechla, že ji Lourdes obdivuje, tak jí to velmi polichotilo. Je to pro ni obrovský převrat," řekl zdroj britskému listu Sunday Mirror.