Diskuze

Kdo bude SuperStar? Hlasujte!

Kdo se stane druhou českou SuperStar? Po Anetě Langerové budou v sobotu o titul soupeřit Vlasta Horváth a Petr Bende. Koho byste za Superstar zvolili vy? Hlasování uvnitř článku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Darinator

12. 6. 2005 1:07
není cikán jako cikán
Vlasta je možná původem cikán, ale pokud jste pozorněji sledovali mohli jste si všimnout jeho výborného vystupování, kterým rómové zrovna neoplývají. Není správné soudit člověka podle toho jak se narodil, ale podle toho jaký je. A myslím, že jeho vystupování není umělé, ale sponntální. Vzpoměňte na Janczarovou. Taky nemám ráda cigány, bydlím v Ostravě a mám školu ve Vítkovicích, ale u Vlasty to opravdu vnímám jinak. Ale stejně je tahle soutěž úplně o hovnu. Stejně jako televize Nova.
0 0
možnosti

Celebrise

12. 6. 2005 3:08
Re: není cikán jako cikán
Vlasta je Madarskeho puvodu.. neni ROM  Jeho bratr je vyborny fotbalista, hraje ve Sparte Praha ( pro rasisty.. ) A VLASTA ZASLOUZENE VYHRAJE
0 0
možnosti

MATRIX-K

12. 6. 2005 19:31
Re: není cikán jako cikán
V tom s tebou plně souhlasím... Taky nemám ráda cikány. Vlasta je ale jiný a něčím vyjímečný... Je prostě skvělý a doufám, že hned nezapadne... Vadila mi Balogová, protože je to namyšlená kráva. Fakt hrůza a  jak se ještě vyjadřuje....  VLASTA vyhraje!!!!! Je skvělý!!!!!
0 0
možnosti

Darinator

13. 6. 2005 0:20
Re: Re: není cikán jako cikán
Jo jo, Vlasta vyhrál. Mimochodem je cikán a Horváth fotbalista jeho bratr není. Ještě tam byla Janczarová, která měla skvělou vizáž, ale jak otevřela pusu tak jsem šla do kolen...
0 0
možnosti