Katie Holmesová | foto: Profimedia.cz

Katie Holmesová se stala novou tváří Miu Miu

  • 8
Herečka Katie Holmesová se svou nevtíravou elegancí a jemnou ženskostí dokázala zalíbit luxusní módní značce Miu Miu. Ta si ji vybrala jako svou novou reklamní tvář na kampaň jaro/léto 2009.

Světová móda tak získala novou tvář. Katie totiž působí ve svých módních kreacích neotřele. Na rozdíl od své kamarádky Victorie Beckhamové, která často vypadá jako vytržená z reality.

Katie Holmesová s manželem Tomem Cruisem
Katie Holmesová s manželem Tomem Cruisem

Detaily celé reklamní kampaně prozatím nejsou známy. Ví se jen, že se herečka stane tváří značky, která již dříve angažovala takové krásky jako Lindsay Lohanovou, Kirsten Dunstovou a přítelkyni Johnnyho Deppa - francouzskou zpěvačku a herečku Vanessu Paradisovou. Ta je tváří současné módní linie.

Victoria Beckhamová
Victoria Beckhamová

Katie se prosadila hlavně díky svému krátkému sestřihu. Ten jí vynesl první místo v žebříčku nejlépe učesaných celebrit. "Manželka Toma Cruise porazila svou nejlepší kamarádku Victorii Beckhamovou díky účesu, který nádherně zvýrazňuje její lícní kosti," řekla redaktorka prestižního časopisu Life and Style.

Katie Holmesová s dcerkou Suri 
Katie Holmesová s dcerkou Suri

Katie v současnosti patří s manželem Tomem Cruisem k nejstylovějším párům Hollywoodu, a jejich dcerka Suri dokonce vyhrála anketu coby nejlépe odívané dítko. Magazín OK! ji postavil na piedestal před Shiloh Brada Pitta a Angeliny Jolie či Violet Bena Afflecka.

"Suri je dobře znalá ve své módní abecedě - Armani, Burberry a Christian Louboutin. Dcera Toma Cruise získala své módní sklony od mámy Katie Holmesové, která dokonce sama pro svou minikopii navrhovala šaty," uvádí magazín OK! k výsledkům žebříčku.


Miu Miu

Jedná se o jednu z druhotných linií světově proslulé italské značky Prada, kterou již od roku 1992 vede Miuccia Prada. Kolekce Miu Miu je typická svými čistými a stylovými křivkami, stejně jako použitím prvotřídních materiálů.

Myslíte si, že má Katie Holmesová lepší vkus než Victoria Beckhamová?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:00 pondělí 15. prosince 2008. Anketa je uzavřena.

Ano
Ano 666
Ne
Ne 48