Ivana Gottová a Karel Gott ve filmu Karel (2020)

Ivana Gottová a Karel Gott ve filmu Karel (2020) | foto: Bonton / Karel Gott Agency

Tři roky od smrti Karla Gotta. Vdova Ivana ukázala nové fotky

  • 13
Od smrti Karla Gotta uplynuly přesně tři roky. Vdova Ivana Gottová (46) na sociálních sítích příznivcům zpěváka ukázala jeho zatím nepublikované fotky. Několikanásobný Zlatý slavík na nich pózoval fotografce Lence Hatašové.

„Nejdražší Kájo, dnes jsou to tři roky… Jak moc nám tady chybíš! Není den, kdy bychom si na Tebe s Charlottkou a Nellinkou nevzpomněly… Navždy zůstaneš v našich srdcích!“ napsala Ivana Gottová na Facebooku.

Na Instagramu zveřejnila video ze snímku za doprovodu písničky Srdce nehasnou, kterou Karel Gott nazpíval s dcerou Charlottou Ellou.

Nejdražší Kájo, dnes jsou to tři roky… Jak moc nám tady chybíš! Není den, kdy bychom si na Tebe s Charlottkou a Nellinkou nevzpomněly… Navždy zůstaneš v našich srdcích! ❤️ Foto: @hatasovalenka

1. října 2022 v 17:21, příspěvek archivován: 1. října 2022 v 18:33

Karel Gott zemřel 1. října 2019 před půlnocí ve své vile na Bertramce. Léčil se s akutní leukemií. Legendě české populární hudby bylo osmdesát let. Fanoušci se mohli s oblíbeným zpěvákem rozloučit v paláci Žofín, kam přišlo zhruba 49 tisíc lidí.

Na konci října 2019 Ivana Gottová uvedla, že na přání zpěváka bude místem jeho posledního odpočinku hřbitov na pražských Malvazinkách. Patří mezi největší v Praze a leží na západním okraji Smíchova, zhruba kilometr od Gottovy vily na Bertramce.

Po loňské několikrát odkládané premiéře dokumentu Karel se letos v červnu uskutečnily i dva vzpomínkové koncerty Pocta Karlu Gottovi. Vystoupilo na nich téměř čtyřicet Gottových kolegů. Zazpívala i jeho dcera Charlotte Ella, která předvedla s Darou Rolins píseň Zvonky štěstí.

„Bylo mi ctí vystupovat na poctě mému tatínkovi v O2 aréně,“ napsala Charlotte Gottová na sociální síti k fotkám s Darou Rolins. Je to její teprve čtvrtý příspěvek na Instagramu, kde ji ovšem sleduje už přes 136 tisíc lidí.

10. září 2020