Charlotte Gottová v roli Darinky. S tatínkem si zazpívala Zvonky štěstí

  • 33
Ivana Gottová příznivce zpěváka Karla Gotta na sociálních sítích potěšila videem z vystoupení z roku 2018. Zlatý slavík si v Ružomberku na pódium přizval svoji dceru Charlottu a zazpíval s ní hit Zvonky štěstí.

„Den před Štědrým večerem vás chci potěšit mým amatérským videem z prosince 2018, kdy Karel vystupoval v Ružomberku. Jako jednoho z hostů si přizval na píseň Zvonky štěstí také naši Charlottku. Přimhuřte oči, prosím, není to dokonalé, ale pro radost v tomto vánočním čase. Snad vás náš sestřih ze zkoušky i večerního vystoupení zahřeje u srdce,“ napsala Ivana Gottová k videu na sociálních sítích.

Dodala, že na profesionální záběry Olgy Špátové z tohoto vystoupení se fanoušci můžou těšit v dokumentu Karel, jehož odložená premiéra kvůli koronavirové pandemii je naplánována na 13. května 2021.

Karel Gott loni se svou třetí dcerou Charlotte nazpíval píseň Srdce nehasnou, kterou pro ně napsal Richard Krajčo. Skladba se stala jedničkou českých platforem hudebních aplikací Spotify, Google play i iTunes. K dnešnímu dni má na YouTube téměř 55 milionů přehrání.

Píseň Zvonky štěstí z pera skladatele Jiřího Zmožka a textaře Zdeňka Rytíře poprvé veřejně zazněla v roce 1984 a jen v Československu se prodalo přes 200 tisíc kopií. S Karlem Gottem ji nazpívala tehdy dvanáctiletá Darinka Rolincová. 

Dvojice o rok později píseň přezpívala do němčiny pod názvem Fang das Licht. Song okamžitě zabodoval v hitparádách v Německu i v Rakousku. Od té doby píseň převzalo do svého repertoáru nejedno německé pěvecké duo.