John Corbett a Sarah Jessica Parkerová v seriálu Sex ve městě (1998) | foto: © HBO

Carrie to s Aidenem musela ukončit. Bylo to logické, říká John Corbett

  • 6
Herec John Corbett (56) hrál Aidana Shawa v seriálu Sex ve městě a byl jednou z lásek postavy Carrie v podání Sarah Jessiky Parkerové. A ačkoli to zprvu vypadalo, že by mohli být spolu, John měl už od začátku jasno, že Carrie skončí s Panem Božským. „On je totiž New York. Bylo to jasné hned,“ míní.

„Možná tím zklamu pár fanynek, které prahly po tom, aby Carrie zůstala s Aidenem, ale to byla jen taková zápletka. Carrie byl Pan Božský předurčen. S Aidenem to musela ukončit,“ myslí si herec.

„Od začátku jsem měl jasno v tom, jak to nakonec skončí. A dávalo mi to smysl, protože Pan Božský je New York a New York je vlastně pátá hlavní postava seriálu,“ sdělil pro pořad Today s tím, že je dodnes překvapený, kolik fanynek seriálu se stále nemůže smířit s tím, že Carrie skončila s Panem Božským.

„Je spousta žen, které i po tolika letech kopou za tým „Aiden“. Těší mě to. Je to od nich vlastně strašně milé,“ svěřil se.

Původně chtěl John roli v seriálu odmítnout. Protože když si pročítal scénář, zjistil, že po něm chtějí hned v prvním dílu svléknout svršky a ukázat se v plné kráse.

„Odmítl jsem to celkem třikrát. Měl jsem se hned svléknout a dát si vanu s Carrie. Řekl jsem, že do toho nemůžu jít, dokud bude moje matka živá,“ smál se.

Ale o Sexu ve městě už by se rád v budoucnu raději nebavil, myslí si, že má na svém hereckém kontě lepší role. Zahrál si například ve snímcích Moje tlustá řecká svatba, Nenávidím Den. Sv. Valentýna, Dreamland nebo Život s Helenou.


Britská královská rodina