Jason Biggs s manželkou Jenny Mollenovou (4. června 2018, New York)

Jason Biggs s manželkou Jenny Mollenovou (4. června 2018, New York) | foto: Profimedia.cz

Hvězda Prciček rok abstinuje. Manželka zveřejnila Biggsovu nahou fotku

  • 9
Jason Biggs (40) proslul komediální rolí Jima ve filmech Prci, prci, prcičky. Vtípky, jaké se objevují ve filmu, miluje v soukromí nejen herec, ale i jeho žena Jenny Mollenová (39). Poté, co se Biggs pochlubil tím, že skoncoval s drogami i alkoholem, sdílela Mollenová na Instagramu fotku svého nahého manžela.

Jason Biggs překvapil fanoušky zprávou na sociálních sítích, ve které oznámil, jak moc je pyšný na to, že se již rok nedotkl drog ani alkoholu. V minulosti dělalo Biggsovi abstinování problémy a kvůli nadměrnému pití přišel i o několik filmových rolí.

„Zbavit se závislosti na alkoholu a vystřízlivět jsem se poprvé snažil už před pěti lety. Přestat s pitím a drogami jsem ale sám nezvládl. Po několika předchozích marných pokusech mohu konečně říci, že dnes je to rok, co jsem čistý. Jsem na sebe pyšný. Pokud máte podobný problém, nezoufejte a nechte si pomoci od ostatních,“ napsal Biggs na Instagram k fotce s medailí od Anonymních alkoholiků, svépomocné skupiny pro lidi, kteří mají problémy s alkoholismem.

Jeho manželka Jenny Mollenová sdílela o pár dní později na sociálních sítích foto z dob, kdy na tom byl její manžel holdující alkoholu nejhůře. Na fotce s popiskem „Jadon před vystřízlivěním“ obsahující i přezdívku manžela je nahý Biggs s nepřítomným výrazem, klečící vedle hotelové postele jen v botách.

18.října 2018 v 21:59, příspěvek archivován: 19.října 2018 v 10:39

Biggs se do boje se svými závislostmi pustil naplno v říjnu 2017, kdy se mu narodil jeho druhý syn Lazlo. Biggs a Mollenová mají spolu již čtyřletého syna Sida. Na začátku vztahu s Biggsem prodělala Mollenová potrat. Herci se potkali v roce 2007 při natáčení filmu Kamarádova holka a v dubnu následujícího roku se vzali.

13. března 2012