Claudia Darga a Jakub Vágner se vzali v Praze 20. listopadu 2021.

Claudia Darga a Jakub Vágner se vzali v Praze 20. listopadu 2021. | foto: Tilen Vajt/ Pavel DvořákExpres.cz

Jakub Vágner se oženil. S rybářkou Claudií si řekli ano na lodi

  • 52
Populární rybář Jakub Vágner (39) se oženil. V sobotu po poledni si vzal svou německou přítelkyni Claudii, se kterou chodí od loňského roku.

Své ano si Jakub Vágner a Claudia Darga řekli stylově, a to přímo během plavby po Vltavě. Svatebčané se nalodili nedaleko Slovanského ostrova a odpluli ke Karlovu mostu.

Nevěsta měla na sobě tradiční bílé šaty se závojem a přes ramena kožešinovou pelerínu, Jakub zvolil smoking s cylindrem a hůlkou. Svatby se účastnilo několik desítek hostů včetně početné rodiny ženicha, nechyběli sourozenci i rodiče Karel a Monika. Více fotografií najdete v galerii zde.

S půvabnou tmavovláskou, která závodně loví kapry, chodí Vágner od loňského roku, první společnou fotkou se na svém Instagramu pochlubil v polovině prosince. Předtím žil dva roky s modelkou Eliškou Bučkovou. 

Jakub Vágner je držitelem několika světových rekordů v lovu sladkovodních ryb. Proslul i v zahraničí, a to především díky rybářskému pořadu Fish Warrior, vysílaném televizní stanicí National Geographic Channel. Je také finalistou desátého ročníku soutěže StarDance, kde skončil na třetím místě. 

21. listopadu 2021