Iveta Bartošová a Domenico Martucci della Torre

Iveta Bartošová a Domenico Martucci della Torre | foto: Lenka Hatašová

Iveta Bartošová v náručí italské lásky: tady jsou exkluzivní fotky

  • 131
Zpěvačka Iveta Bartošová prožívá další životní zlom. Naštěstí pozitivní. Jako puberťačka si připadá v náručí nového partnera, italského šlechtice a zpěváka Domenica Martucci della Torre. "Jsem zamilovaná až po uši," opakuje zpěvačka.

Po boku o jedenáct let mladšího partnera si Iveta Bartošová připadá jak dospívající dívka, která před dovršením plnoletosti poznává první rozkoš lásky.

"Domenico je neuvěřitelně pozorný, srdečný, jako jeho celá rodina, kterou brzy celou poznám. Tatínek přijel do Čech jen kvůli mně, aby mě poznal, já se zase vypravím k nim do Itálie, takže si udělám alespoň i malou dovolenou. Na Domenicovu maminku se moc těším," doplnila zpěvačka.

Iveta Bartošová a Domenico Martucci della Torre

Nový milenecký pár, který se mimochodem zná již tři roky, se vůbec poprvé sešel nad společnou prací.

Martucci della Torre, který sám zpívá a produkuje, si se svou novou láskou střihl duet, s nímž by chtěl prorazit v Česku nebo alespoň pomoci své nové partnerce, kterou by slušný comeback mohl vrátit tam, kde bývala v době Knoflíků lásky.

Text společného duetu Ivety Bartošové a její nové italské lásky

Domenico Martucci della Torre v nahrávacím studiu v Průhonicích

Iveta Bartošová

Jejich duet by měl být příjemným českoitalským mixem, ladící na blížící se léto. U společného mikrofonu průhonického studia Vitage jim to šlo náramně. Tónům se odevzdali maximálně.

"Těším se, až písničku uslyší i fanoušci, mají se na co těšit. Já jsem nadšená," nechala se slyšet Iveta Bartošová, kterou iDNES.cz exkluzivně zvěčnil po boku nové lásky.

Iveta Bartošová a Domenico Martucci della Torre v roce 2011

Šlechtic Domenico Martucci della Torre pochází z jihoitalského Gargana a v Česku žije už několik let.