Hvězda seriálu Beverly Hills jde do politiky

  • 1
Čtyři roky poté, co odešla ze seriálu Beverly Hills 90210, již Tiffani-Amber Thiessenová ztratila trpělivost čekat na nějakou roli ve filmu či v seriálu a rozhodla se proto aktivně zapojit do politiky. V nejbližších volbách se chce ucházet o místo v losangelském městském zastupitelstvu a pokud uspěje, nevidí důvod, proč by nemohla přijmout nějaké významnější postavení v kalifornském vládním úřadě.
Osmadvacetiletá Tiffani letos také odhodila svůj přídomek Amber, který si na začátku herecké kariéry přidala po babičce, a jako Tiffani Thiessenová se snaží získat voliče například svojí vizí zlepšení zákonů o ochraně zvířat. Začínajícím hercům a mladým lidem pak slibuje snadnější získání práce a zkvalitnění a zlevnění vysokoškolského vzdělání.
"Jsou to sliby, které v případě svého zvolení mohu hravě dodržet a rozhodně mi při jejich plnění nebude stát nic v cestě. Již nyní znám mnoho politiků, kteří by mé návrhy ve zmíněných oblastech určitě podpořili," řekla seriálová mrška Valery.
Politika, nepolitika, Tiffani samozřejmě nezapomíná ani na svoji hereckou kariéru. V letošním roce začala natáčet nový seriál Fastlane, v němž získala hlavní roli a tak se vrací do světa showbyznysu vskutku se vší parádou. Britská verze časopisu FHM Magazine ji pro tento rok zahrnula dokonce do exkluzívního žebříčku stovky sexy celebrit, americká edice jí pak dokonce přiřkla prestižní patnácté místo.