Sophie Turnerová na SAG Awards (Los Angeles, 19. ledna 2020)

Sophie Turnerová na SAG Awards (Los Angeles, 19. ledna 2020) | foto: Reuters

Hvězda seriálu Hra o trůny je poprvé matkou. Dítě dostalo zajímavé jméno

  • 28
Představitelka Sansy ze seriálu Hra o trůny, herečka Sophie Turnerová (24), a její manžel, muzikant Joe Jonas (30) ze skupiny DNCE, přivítali na svět svého prvního společného potomka.

„Sophie Turnerová a Joe Jonas se všemi s radostí sdílejí šťastnou novinu, miminko je na světě,“ oznámili manželé prostřednictvím svého mluvčího.

S informací se zatím ani jedna z hvězd nepochlubila na sociálních sítích, kde se pod jejich fotkami již objevují tisíce blahopřání a gratulací.

Podle informací webu TMZ, který jako první informoval o narození dítěte, se Turnerová a Jonas rozhodli holčičku pojmenovat Willa, tedy ženskou variantou jména William. Podle bulvárního serveru se miminko narodilo minulou středu 22. července v nemocnici v Los Angeles. Fanoušci spekulují o tom, že se manželé při výběru jména pro své dítě rozhodli inspirovat jménem jedné z vedlejších postav seriálu Hra o trůny.

„Sophie i Joe jsou nyní v dobrém slova smyslu svým miminkem téměř posedlí a užívají si toto krásné období v úzkém kruhu rodiny a nejbližších přátel,“ řekl zdroj z okolí páru pro pořad Entertainment Tonight.

Sophie Turnerová a její muž Joe Jonas trávili čas v povinné karanténě společně. Zpráva o těhotenství herečky známé díky roli Sansy Starkové ze seriálu Hra o trůny obletěla svět poprvé v únoru tohoto roku.

KVÍZ: Znáte dobře hvězdy seriálu Hra o trůny? Otestujte se

Manželé se dlouho snažili těhotenství utajit, květnové snímky pořízené paparazzi fotografy v ulicích Los Angeles, na kterých má herečka výrazné těhotenské bříško, však hovořily jasně. 

Sophie Turnerová a Joe Jonas se během svého vztahu již dvakrát vydali k oltáři. Poprvé se vzali počátkem května 2019 po udílení cen Billboard Music Awards se v Las Vegas. Obřad v kapličce v Las Vegas vedl dvojník Elvise Presleyho a novomanžele vyšel na 600 dolarů. S veselkou se na sociálních sítích v Instagram Story pochlubil DJ Diplo, který novomanželům hrál.

Happy Batday Birthman @joejonas @formerlymiked

18. srpna 2019 v 0:06, příspěvek archivován: 28. července 2020 v 7:45

Podruhé si pak manželé řekli své ano loni v červenci na zámku ve Francii za účasti rodiny a přátel. Turnerové šla za družičku bývalá Miss World a kamarádka vévodkyně Meghan Priyanka Chopraová, která se v prosinci 2018 během třídenní velkolepé bollywoodské svatby provdala za ženichova bratra Nicka Jonase.

Sophie Turnerová přiznala, že toužila po Chandlerovi z Přátel

Svatba Turnerové a Jonase se konala v soukromém čtyři sta let starém zámku Château de Tourreau ve městě Sarrians. Zámek z roku 1612 si lze pronajmout na internetu. Cena začíná na 152 tisících korunách za jednu noc na člověka.

Sophie Turnerová a Joe Jonas se seznámili díky Instagramu, kde zpěvák herečku v soukromé zprávě pozval na rande. Zasnoubili se v říjnu 2017 po ročním vztahu.

VIDEO: Joe Jonas a Sophie Turnerová se stali rodiči: