Lenka Hornová s fotografií dcery Laury, po jejímž narození se jí prsa zvětšila z velikosti C na velikost F

Lenka Hornová s fotografií dcery Laury, po jejímž narození se jí prsa zvětšila z velikosti C na velikost F | foto: Vojtěch Bláha

Hornová: Přemýšlím o druhé plastice prsou

  • 25
Většina mladých dívek, především modelek a missek, si nechává poprsí zvětšovat. Ne tak moderátorka a scenáristka seriálu Ulice Lenka Hornová. Problém má totiž opačný - potřebuje zmenšovat.

První operaci prsou podstoupila před deseti lety, teď prý vážně uvažuje o druhé. "Říká se, že kojením se prsa zmenšují, u mě to ale neplatí, mně opravdu narostla. Mám teď velikost F a ráda bych se vrátila na svoji obvyklou C. Zřejmě budu muset operaci podstoupit podruhé," přemítá Hornová.

Odborníka na slovo vzatého měla hned po ruce. Doktorovi Romanu Kufovi totiž moderovala křest knihy Plastická chirurgie krok za krokem, kterou napsal spolu s Radkou Červinkovou.

Knihu, ve které se dá sledovat, co která operace obnáší a jaké pozitivní změny nejen zevnějšku pěti obyčejných žen vyvolává, pokřtila moderátorka pořadu Občanské judo Pavlína Danková a Iva Taťounová. Všechny tři pak slavnostně šampaňským nepolily knihu, ale jak řekly, zlaté doktorské ručičky Romana Kufy.

Danková podstupuje depilaci

Danková přiznala, že drobné kosmetické úpravy podstupuje pravidelně. "Hodně chodím na laserové zákroky, zpevňování pleti, odstranění všech možných znamének, depilaci. I když bych nakrásně chtěla podstoupit něco většího, nemůžu. Mám totiž problém, že dělám týdenní pořad a na rekonvalescenci po větším zákroku je potřeba alespoň čtrnáct dní. Delší volno mám jenom v létě a to zase nechci strávit v nemocnici," vysvětluje Danková.

Taťounová má prý zatím nepřirozenou jen barvu vlasů a nastavovaný jeden zub, který si kdysi ulomila. Jelikož má ale větší poprsí, po porodu, kdy očekává jeho zvětšení, by zřejmě o jeho korekci uvažovala. Zatím si prý ale vystačí se cvičením. "Kdyby cvičení nefungovalo, liposukci a úpravy břicha bych asi taky podstoupila," uzavírá Taťounová.