Holki slíbily Gottovi, že neskončí

  • 2
Fanoušci populárního dívčího kvarteta Holki mohou být ještě nějaký čas klidní. Jejich oblíbená skupina, která před časem ohlásila na polovinu letošního roku definitivní rozchod, totiž hodlá pokračovat se zpíváním dál. Minimálně do konce letošního roku, jak Holki slíbily mimo jiné i Karlu Gottovi.

V pražské restauraci Magická zahrada byl totiž Karel Gott jedním z kmotrů již platinového alba Vzpomínky zůstanou. Toho se od jeho vydání prodalo přes třicet tisíc kopií. "Jsem rád, že mohu být u tak vzácné chvíle, jakou je křest alba, které získalo platinovou desku ještě před tím, než bylo pokřtěno," řekl Gott. "Dnes musíte hodně hlasitě křtít, abyste se dostali na trh. Tady se stalo něco unikátního - trh předběhl oslavu," dodal Český slavík.

Členkám skupiny pak předal i zlaté a platinové desky za předchozí alba, kterých se dohromady prodalo téměř čtvrt miliónu kusů. Gott také prozradil, že má hluboký vztah k moderátorovi večera Patriku Roklovi, a to již od jeho narození. "Je to syn Rudolfa Rokla, mého životního kamaráda a geniálního pianisty. V Las Vegas jsme bouřlivě oslavili jeho narození a po návratu domů jsem ho křtil," zavzpomínal Gott.

"Teď se křtí deska, na které zpívá jeho přítelkyně Klára Kolomazníková. Až se vezmou a budou mít děťátko, doufám, že budu zase křtít," těší se Gott. "A až já někdy v budoucnu budu mít také děťátko, doufám, že mi ho oba přijdou pokřtít," dodal Český slavík.

Obavy druhého z kmotrů, Karla Šípa, že bude skupině, která ohlásila rozchod na polovinu letošního roku, křtít "polomrtvé dítě", se pokusil rozptýlit manažer vydavatelské firmy EMI František Fiala. "Jestli budou Holki vystupovat v triu, nebo dokonce v duu jako třeba Tatu, vám zatím ještě neprozradím. Mohu ale potvrdit, že se dosavadní sestava nezmění minimálně do konce roku. Došli jsme společně k názoru, že vítězný tým se nemění," dodal Fiala.