Finalistky soutěže Hasička roku 2012

Finalistky soutěže Hasička roku 2012 | foto: Aquapalace Hotel

Fotky, které potěší: nejkrásnější hasičky a hasiči se svlékli ve vodě

  • 116
Blížící se volba nejkrásnější hasičky a hasiče České republiky nabídne pohledy, které potěší obě pohlaví. Důkazem jsou snímky finalistek a finalistů ze soustředění, kde se oba tábory svlékly do půl těla. Hasičky ukázaly poprsí, hasiči svaly.

Soustředění finalistů proběhlo v jednom z českých aquaparků. Z fotek je patrné, že stud šel stranou okamžitě a na první pohled by málokdo hádal, že tito lidé běžně chodí v uniformách a často při své práci zápasí s ohněm.

Finalisté soutěže Hasič roku a Eliška Bučková

Finalistky i finalisty si osobně přišla zkontrolovat nekorunovaná kmotra soutěže, Česká Miss 2008 Eliška Bučková, která na místě rozdávala rady především ženám.

"Důležité je zůstat přirozená, na nic si nehrát a být zdravě sebevědomá. Na vystresované nebo naopak příliš namachrované holčičky není nikdo zvědavý," uvedla Bučková, jež rozdávala rady i ohledně jídelníčku.

"Cvičit a zdravě jíst. Před finále zvýšit frekvenci návštěvy fitka. Ale to já asi nejsem ideální příklad. Mám doma neskutečného kuchaře Vaška a ten klidně v noci vytáhne vepřo knedlo zelo," dodala se smíchem někdejší královna krásy, na níž ovšem Noidovo kuchařské umění žádné stopy nezanechává a naopak často čelí podezřením, že trpí anorexií.

Soustředění hasičů nebylo jen o zábavě. Všichni museli předvést volné disciplíny, vyzkoušet si večerní róbu a nacvičit si alespoň základní sebeprezentování.

Všem se od Bučkové dostalo velkého obdivu i podpory. Superlativy pak vysílala především směrem k finalistům. 

Finalistky soutěže Hasička roku 2012 a Eliška Bučková

"Byl to fajn den. Kluci byli neskuteční sympaťáci, byli všichni hrozně fajn a byla jsem také překvapená, že jsou mezi hasičkami takové kočky," uzavřela Eliška Bučková, která 2. listopadu nebude chybět ani na slavnostním finále. O jedno z hudebních vystoupení se postará sama.