Ewa Farna a polský zpěvák Kuba Moleda

Ewa Farna a polský zpěvák Kuba Moleda | foto: archiv E. Farne

Ewa Farna v Londýně šílela z Jonas Brothers

  • 42
Mladá rocková zpěvačka Ewa Farna vyrazila do Londýna na evropskou premiéru amerického filmu Camp Rock, k níž nazpívala polskou verzi titulní písně. Doslova vedle byla z chlapecké kapely Jonas Brothers.

Všechny tři bratry Ewa obdivuje, největší dojem ale chtěla udělat na Joea. "Dočetla jsem se, že se mu líbí zelená barva, tak jsem z kufru plného oblečení, které jsem si do Londýna přivezla, vybrala černozelenou kombinaci. Snad se mu budu líbit," přemýšlela v hotelu chvíli před premiérou, na které se se známou kapelou měla potkat.

Samotná premiéra filmu se konala 10. srpna v centru města v Royal Festival Hall. Ewa tady byla představena mezinárodním novinářům a poskytla pár rozhovorů. Setkala se zpěváky ostatních verzí titulní písně k filmu a pak se konečně v improvizovaném studiu setkala s kluky z Jonas Brothers, kteří po premiéře zazpívali na afterparty.

Ewa Farna při propagaci filmu Camp Rock v Londýně
Ewa Farna a skupina Jonas Brothers

"Jsem z nich nadšená. Trávili jsme společně pár hodin při různých aktivitách, které nám společnost Disney připravila, a kluci byli milí a úplně normální. Nejvíc jsem si popovídala s Kevinem. Ale jsem nadšená ze všech. Taky mají zajímavou ochranku, je to černoch, který si s klukama na koncertě zazpíval i na pódiu. Taky jsem byla nadšená, že jsem pár slov mohla prohodit s francouzskými kolegy v jejich rodném jazyce. Na gymnáziu jsem totiž začala s francouzštinou," sděluje dojmy Farna.

A jak její pozvání na červený koberec do Londýna začalo? Zpěvačka vyhrála konkurz u amerického Disney Channel na natočení polské verze titulní písně a videoklipu k filmovému trháku letošního podzimu s názvem Camp Rock. Jejím pěveckým partnerem byl polský zpěvák Kuba Moleda. Podle slov ředitele americké společnosti Walt Disney Company Riche Rosse je polská verze písně jednou z nejlépe zazpívaných.