Eva Pilarová (2019)

Eva Pilarová (2019) | foto:  Jan Zátorský, MAFRA

Pilarovou na plese kvůli zdravotním potížím nahradí hvězda SuperStar

  • 0
Zpěvačku Evu Pilarovou (80) poslední dobou pořád trápí zdraví. Po úrazech, které si v roce 2018 doma přivodila při pádu, a loňských problémech s ledvinami, musela zrušit některá plánována vystoupení.

Eva Pilarová bohužel z důvodů přetrvávajících zdravotních problémů na letošním Česko-Slovenském plese nevystoupí. Paní Pilarové přejeme brzké uzdravení,” stojí v oznámení organizátorů plesu v Obecním domě.

Legendární zpěvačku a majitelku tří oktáv v slavnostní večer sedmého ročníku plesu nahradí vítězka Česko-Slovenské SuperStar z roku 2018 Tereza Mašková. Vystoupí také Richard Müller, Leona Machálková, Emma Drobná, Martin Chodúr a další.

Podle manžela Evy Pilarové Jana Kolomazníka bylo už delší dobu jasné, že zpěvačka na plese 8. února nevystoupí.

Po loňské operaci ledvin měla od lékařů zákaz pracovat a musela se šetřit. Před pár týdny musela do Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově náměstí na oddělení nefrologie, kde jí dávali kapačky. „Teď byla Eva zřejmě po lécích na ledviny dehydrovaná,“ citoval Kolomazníka Blesk.

Letos měla Eva Pilarová, kterou proslavily hity jako Rekviem, Hrom aby do tě, lásko, Noc a den, Oliver Twist, Láska nebeská a další, v plánu mimo jiné oslavu šedesáti let na scéně. 

8. srpna 2019