Andrea Verešová s dcerou Vanessou (září 2008)

Andrea Verešová s dcerou Vanessou (září 2008) | foto: KORZO

Den dětí a celebrity: Verešová koupila vajíčka, Decastelo zapomněla

  • 20
Svátek všech dětí slavily také ratolesti známých osobností. Některé z nich se často objevují s rodiči na společenských akcích, ale většina strávila Mezinárodní den dětí jen na procházce či výletě. Dárek však nesměl chybět v žádné rodině.

Dcera zpěvačky Dary Rolins a Matěje Homoly Laura strávila svátek všech dětí s maminkou. Jsou to navíc její jmeniny, takže má dvojitý důvod k oslavě. "Holky si na tyhle svátky potrpí. Darča pro Lauru určitě přichystala hezký den a nechyběl ani dáreček. Buď nějaké oblíbené DVD, knížka a určitě šly na procházku," prozradila manažerka zpěvačky Eva Skallová.

Syn Gábiny Partyšové Kristian Kokta byl marod, žádnou party proto neabsolvoval. O dárek ale ani on nebyl ochuzen.

Dara Rolins s dcerou Laurou během pobytu ve Spojených státech

Gábina Partyšová se synem

Modelka Andrea Verešová nejdřív slavila na náměstí v Plzni, kde si Vanesska a Daniel Tobiáš užili balony, klauny a malování na obličej. Pak zamířili do Prahy na rodinnou oslavu.

"Konečně zase uvidí bratrance Martina a sestřenici Ellu a moc se těší, protože je milují. Máme pro ně dárky: knížky o pirátech, princeznách a vílách. Neteř také chtěla lepící písmenka, čísla a postavičky do koupelny na vanu, které viděla u Vanessky," prozradila Verešová. Svým dětem koupila čokoládová vajíčka a pár drobností. Podle Verešové tenhle svátek totiž není o dárcích.

Eva Decastelo s dcerou Zuzankou a synem Michalem

Mezi rodiči se však našli i zapomnětlivci. Moderátorka Eva Decastelo ani netušila, že děti slaví mezinárodní svátek, den ale i tak patřil jim. "Já ani nevím, že svátek je. Ale jsem s dětmi u kamarádky, která má taky dvě děti, tak si s nimi celý den hrajeme, takže jsme to takhle nevědomky oslavili," prozradila maminka dvouměsíční Zuzanky a téměř dvouletého syna Michala.