David Hasselhoff

David Hasselhoff | foto: AP

David Hasselhoff zrušil turné po Británii, nebyl o něj zájem

  • 35
Fešák z Pobřežní hlídky, Knight Rider a zpěvák David Hasselhoff chtěl všechny tyto své životní role přiblížit britskému publiku. Bohužel ani to, že chodí s velšskou dívkou Hayley Robertsovou a objevuje se díky ní pravidelně v britském bulváru, nepřimělo obyvatele Spojeného království, aby si koupili lístky na jeho turné.

David Hasselhoff si turné naplánoval na únor a březen. Měl projet sedm britských měst a bavit své fanoušky historkami z natáčení populárních seriálů a samozřejmě zpěvem. Brity ale stárnoucí americká hvězda nezajímá.

David Hasselhoff v Knight Rider

David Hasselhoff v Pobřežní hlídce

"Kupte si hned teď lístky, nebo turné bude muset zrušit," varovala Hasselhoffovy fanoušky jeho nová milenka Hayley na Twitteru. Napsala to v neděli 15. ledna, druhý den však David turné zrušil. Neprodalo se dost lístků ani na to, aby mohl pokrýt náklady.

Jedno vystoupení ale přece jen mít bude. Představení 2. března v Londýně se dosud nezrušilo a lístky jsou stále k mání. "Není tajemstvím, že se lístky neprodávaly tak dobře, jak David doufal, takže nakonec se rozhodl, že turné zruší. Ale David se stále těší na londýnské vystoupení a na to, až se tam potká se svými fanoušky," píše The Sun.

David Hasselhoff a Hayley Robertsová

Fanoušci ho ale zřejmě opouštějí. Zklamání zažil už před rokem, kdy televize po dvou epizodách zrušila jeho reality show Hasselhoffovi, protože ji nikdo nesledoval. Diváci ho nepodrželi ani v taneční soutěži Dancing with the Stars, z níž vypadl jako první.