Clooney už Damona nebaví

Mezi dnes již bývalými velkými přáteli Mattem Damonem (32) a Georgem Clooneyem (41) to začíná vřít. Hvězdě filmu Zachraňte vojína Ryana, který mimochodem v pondělí (28.10.) vysílá televize Nova, stejně jako několika dalším hollywoodským hvězdám, se totiž nelíbí, jak o nich Clooney mluví při svých televizních vystoupeních a v rozhovorech.
"Už mě unavuje neustále dokola poslouchat historky z natáčení, v nichž se George chlubí tím, jak se mu podařilo dostat mě na některý z jeho často dětinských a trapných vtipů," řekl Damon.

Právě on byl přitom dříve největším zastáncem podobných kanadských žertíků, jimiž Clooney nachytal snad všechny své kolegy, slavné režiséry a producenty nevyjímaje.

"Nechápu, co to do něj vjelo. Myslel jsem, že mu to nikdy nevadí a najednou tohle. Přijde mi to od něj trošku jako podraz, nic mi neříct a hned si stěžovat novinářům," dodal filmový Batman s tím, že se rozhodně nebude za nic omlouvat.

Damona zřejmě rozlobilo především to, že se nechal nachytat hned několikrát a také fakt, že ho Clooney při svých vystoupeních zmiňuje nejčastěji. "Připadne mi to ujeté a rád bych, aby s tím co nejdříve přestal nebo uvidí," vzkázal Matt svému kolegovi.

Zda se k Damonovi přidají i další celebrity, které se podařilo Clooneyemu nachytat, prozatím není známo. Faktem ale zůstává, že u mnohých z nich bude možná poslední pomyslnou kapkou nová knížka, v níž George popisuje své nachytávky a kolegům se tak prakticky vysmívá, která by měla vyjít ještě letos před Vánocemi.



Americký herec Matt Damon.