Diskuze

Nejvíce vás zajímaly tragédie Pastrňáka, rozchod Absolonové i přiznání Žilkové

Mezi nejčtenějšími články ve společenské rubrice Revue nechybí ty o lásce, nových vztazích, o sexu, ale také hubnoucí celebrity nebo rodinné tragédie známých tváří. Podívejte se, co vás v roce 2021 zajímalo nejvíce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MG

Titulek dokonale vystihuje podstatu mnoha problémů lidstva. Kdyby lidi nejvíc zajímala třeba ekonomie, politika a sociální věci, nebo věda, technologie a životní prostředí, tak bychom spoustu rádoby neřešitelných problémů dávno vyřešili a už dnešní generace by o těch současných četla leda v učebnicích dějepisu.

1 0
možnosti
TP

drtivou většinu nejčtenějších událostí jsem nezaregistroval - což je dobře pro mě evidentně - bída ducha a rozumu totiž, nic víc

0 1
možnosti
MK

A přesto se najdou lidé, kteří budou do diskuzí psát, proč sem dávají takovéto nezajímavé články o nějakých hercích apod.

4 0
možnosti
PK

Hlavně ti, co píšou tyhle komentáře jsou hlavním zdrojem příjmů médií. Nic nepotěší reportéra víc, než naštvanej moralista v diskuzi ;-D

1 0
možnosti
OU

Nejvíce lid zajímá když se známým lidem nedaří...a když se daří, tak si i tak musí z nějakého důvodu kopnout v diskusi... Smutné.

2 0
možnosti
HK

Z nadpisu jsem myslel, že to "přiznání Žilkové" bude o tom, že její poslední potomek se narodil de-facto mrtvý + že bylo chybou, že ho lékaři "oživili".

To bych považoval i za docela působivé.

Ale ono ne - ono bylo myšleno "přiznání" o dítěti, které prý** čekala s Menzelem.

** Mmch. zajímalo by mě, jestli si novináři tuto zprávu nějak (ale jak?) ověřovali či jestli bernou mincí v této věci bylo výhradně vyjádření paní Žilkové.

0 0
možnosti
AV

A10d96a89m 76V36í19c34h11a

1. 1. 2022 2:36

Docela smutné

6 0
možnosti
PK

Je to úplně normální. Lidé se chodili dívat na veřejné popravy, v Afgánistánu byl před 15 lety na kamenování plný stadion. Prostě je to lidská přirozenost... třeba jako když nám chutná sladký. To vám taky přijde smutný?

2 0
možnosti
JK

Klasika, český lid má rád, když se úspěšným nedaří. Proto tady byly nejprodávanější noviny bulvár.

3 0
možnosti