Christopoh Waltz jako model

Christopoh Waltz jako model | foto: Profimedia.cz

Hvězda Tarantinových filmů Christoph Waltz je model, fotí pro Pradu

  • 1
Mladá svalnatá těla už světové značky nevyhledávají. Daleko raději propagují své modely na známých tvářích. Značka Prada vsadila na rakouského herce Christophera Waltze, který sbírá Oscary za role ve filmech Quentina Tarantina.

Waltz rozhodně nepatří mezi mužné hezouny. I v záporné roli Hanse Landy v Hanebných panchartech byl ale okouzlující a ještě víc se divákům zalíbil coby rozkošný lovec lidí v Djangovi.

Díky své popularitě se stal hlavní tváří mužské kolekce značky Prada, pro kterou se nechaly v minulosti nafotit i další filmové hvězdy jako Willem Defoe, Benicio Del Toro, Harvey Keitel, Toby Maguire, Adrien Brody a další.

Nová kampaň je inspirována 60. léty a kromě Waltze se v ní objeví ještě britský herec Ben Whishaw, který hrál třeba v bondovce Skyfall a Ezra Miller, který se objevil po boku Emmy Watsonové ve filmu Charlieho malá tajemství.

Pro všechny tři herce je to první zkušenost v roli modelů a začínat hned u slavné italské značky není k zahození.

Waltz je ostatně jejím fanouškem, jak se ukázalo i během předávání Oscarů, kde měl od této značky modrý oblek a list Los Angeles Times ho vyhlásil nejlépe oblečeným mužem.