Christina a Britney milují stejného muže

  • 8
Velkou nechuť k sobě navzájem cítí dvě americké popové hvězdy Christina Aguilera a Britney Spearsová. Znalci tvrdí, že to souvisí se společnými začátky, kdy se obě objevily v pořadu Mickey Mouse Club. Obě se tam zamilovaly do jednoho muže - muzikanta Justina Timberlaka. Ten v té době dal přednost byť panenské, ale krásnější Britney.
"Od té doby se prostě nenávidějí," říká zasvěcený známý obou hvězd.
Projevuje se to ve všem - Britney má smlouvu s firmou Pepsi, Christina s Coca-Colou, Christina vystupuje spíše jako nezávislá, zatímco Britney jako maminčina holčička.

Všechny proto překvapilo, že se obě hvězdy objevily na narozeninové party jednoho společného přítele v hollywoodském klubu Moomba. Brzy se však ukázalo, že šlo o nedopatření, nikoli o smíření. Když totiž Christinu jeden z fotografů požádal, zda by nemohla společně s Britney zapózovat, Aguilera zaječela: "S tím odpadkem na společné fotce být nechci!"

Britney obsah Christinina hysterického výlevu pochopitelně někdo začerstva donesl - a tak Spearsová se svým doprovodem během několika minut party otráveně opustila.

Christina Aguilerová pózuje před fotografy s cenou Grammy.

Britney Spearsová na festivalu Rock In Rio 3.

5. místo - Britney Spearsová

Britney Spearsová

Britney Spearsová na ceremoniálu 29. ročníku Amerických hudebních cen v losangeleské hale Shrine Auditorium.

Christina Aguilerová na ceremoniálu Grammy 2002.

Zpěvačka Britney Spearsová na ceremoniálu Grammy 2002.


Témata: Grammy Award