Diskuze

Chris Evans: Chci děti, abych v sobě prohloubil empatii

Herec Chris Evans o sobě tvrdí, že je sobec. Nemá proto ani potřebu se zavazovat v pevném vztahu. Ale má dost sobecké důvody k tomu, proč si pořídí děti. Chce je za každou cenu, i když nemá partnerku. Děti prý zvýší úroveň jeho empatie, stejně jako se to stalo, když si pořídil psa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J68a42n 30B23e21n44e35š

24. 11. 2019 19:49

Tak to si je stačí půjčit na víkend zůstat sobcem dál. Děti si v pondělí oddechnout, Chris bude více empatický a už nikoho snad nebude zatěžovat s tím co mu jeste chybí..

0 1
možnosti

vtipné je, že po narození dětí se obvykle lidé stávají méně empatičtí a ohleduplní k okolí, než dřív - zkrátka jim s dětmi nezbývá kapacita. Dělalo se na to několik výzkumů. Takže pokud má jako cíl empatii, měl by naopak zůstat bezdětný ;)

4 0
možnosti

Tak to by mě zajímalo, jak moc seriózní ty výzkumy byly.. Nezbývá "kapacita" na to být ohleduplný? Rodiče by měli své děti vychovávat k tomu, aby byly empatické a ohleduplné, čímž vychovávají rovněž sami sebe.. S dětmi člověk jednoduše vnitřně roste, rozvíjíte se a učíte se, neustále..

1 0
možnosti

Když se podíváte na ten rozhovor tak to Chris jen tak řeční a tady z toho udělají článek :-)

4 0
možnosti

M10a15x 78D77e55v60a82i16n57e

24. 11. 2019 16:15

Zdroj je tady (cca od 4:30):

https://youtu.be/ifxB-5AFcK0

Má angličtina není moc dobrá, ale nepřijde mi, že by to chtěl říci tak, jak je zmíněno v článku a už vůbec né tak, jak v nadpisu.

Zdar Max

5 0
možnosti

možná by mu měl někdo říct, že kvůli každému živému tvorovi - i tomu psovi - kterého si přivedeme do života, se musíme vzdát části svobody. Říká se tomu odpovědnost.

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
Foto

Velmi nesympaticky a sobecky pristup... Snad deti mit nikdy nebude, byly by to chudaci. Velmi dobre vim, jak to vypada, kdyz je pro cloveka dulezitejsi jeho vlastni svoboda a konicky nez deti a rodina.

4 1
možnosti

A co na to jeho psychiatr? ;-D

4 2
možnosti

Dobře mu platí, tak říká to, co chce Chris slyšet.

Tohle je fakt hustej úlet

3 0
možnosti