Charlotte Casiraghi a její matka, monacká princezna Caroline (Monako, 29....

Charlotte Casiraghi a její matka, monacká princezna Caroline (Monako, 29. června 2018) | foto: Profimedia.cz

Za jeden rok tři vnuci. Princezna Caroline je sedminásobnou babičkou

  • 0
Monacký knížecí dvůr slaví. Dcera princezny Caroline (61) Charlotte Casiraghi (32) je dvojnásobnou maminkou. Se snoubencem Dimitrim Rassamem (36) má syna. Vnučka kněžny Grace má z předchozího vztahu ještě syna Raphaëla (4).

Monacká princezna Caroline, která má po druhém manželovi i titul princezna z Hannoveru, je sedminásobná babička. Novinu o přírůstku do rodiny oznámila spolu s matkou Dimitriho, francouzskou herečkou Carole Bouquetovou (61), která se proslavila coby Bond girl ve filmu Jen pro tvé oči.

„Její královská Výsost princezna z Hannoveru a paní Carole Bouquetová s radostí oznamují narození vnuka, který přišel na svět 23. října 2018. Maminka i miminko jsou v pořádku,“ stojí v prohlášení paláce.

Pro Charlotte a Dimitriho je to první společný potomek. Dcera monacké princezny má s komikem Gadem Elmalehem syna Raphaëla. Dimitri Rassam má s exmanželkou, ruskou modelkou Mašou Novoselovou, se kterou žil v letech 2010 až 2016, dceru Daryi (7).

Monacká princezna Caroline se letos dočkala už třetího vnoučete. Její nejstarší syn Andrea s manželkou Tatianou se v dubnu stali trojnásobnými rodiči. Narodil se jim syn Maximilian Rainier. Manželé mají ještě syna Alexandra, jemuž přezdívají Sacha, a dceru Indii.

Také Carolinin nejmladší syn Pierre se stal tatínkem. Manželka Beatrice mu v květnu porodila syna Francesca Carla Alberta. Manželé mají ještě staršího syna Stefana Ercola Carla.