Móda ze Lvů: Sexy Stárková a krásná Boková. Synková a Issová šláply vedle

  • 60
Na udílení cen Český lev dámy ukázaly, jak jsou na tom s módou. Některým herečkám se výběr šatů opravdu povedl, jiným to tentokrát nevyšlo. Outfity z červeného koberce ohodnotil módní policista Jakub Eliáš.

Případ první: JIŘÍ DVOŘÁK A JEHO DCERA ANNA

90 %
Jiří Dvořák s dcerou Annou na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Herec Jiří Dvořák s dcerou Annou byli nejlépe oblečeným párem z těch, které jsem komentoval. Vítěz poslední řady StarDance je od motýlku až po lakovky stoprocentním gentlemanem. Obzvlášť se mi líbí smokingová košile. Jeho dcera Anna se zřejmě rozhodla zářit jako diamant, a tak vybrakovala z obchodu všechnu stříbrnou, co měli. Občas méně je více, ale i tak jí to  neskutečně slušelo. Přestože šaty ničím nevyčnívají, požadovaný dresscode splnily. Jediným mínusem je účes, který mohl být trochu více kreativnější a upravenější.

Případ druhý: JENOVÉFA BOKOVÁ

95 %
Jenovéfa Boková na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Jedna z mnohých rudých rób večera. Herečka Jenovéfa Boková měla podle mě ty nejlepší červené šaty. Mají zajímavé zpracování vrchní části, napojení uvázáním pasu na vytvarování postavy a také nádhernou sukni s vlečkou. Make-up a vlasy se mohou někomu zdát obyčejné, ale mně se líbí a Jenovéfa připomíná hollywoodskou herečku Dakotu Johnsonovou. Jediné mínus jsou boty s otevřenou špičkou v nehodící se barvě. Kabelka Louis Vuitton je doplňkem a šperkem zároveň, proto bych zvolil boty stejné barvy.

Případ třetí: JANA SYNKOVÁ A JAN SCHMID

10 %
Jana Synková a Jan Schmid na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Občas si říkám, že je škoda, že lidé pohybující se tolik let v showbyznysu nedokážou rozeznat významnost akce, na kterou jdou. Předávání cen Český lev je pro herce stejně významné jako Oscary v Americe. Tento módní úkaz vypadá spíš jako outfit z premiéry loutkového divadla vnoučat. Zde je špatně bohužel vše. Hlavně u Jana Schmida to je až ostuda. Jana Synková vybojovala za snahu vzít si šaty aspoň těch pár procent. 

Případ čtvrtý: HA THANH ŠPETLÍKOVÁ

90 %
Ha Thanh Špetlíková na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Mladá a odvážná. Herečka Ha Thanh Špetlíková si vzala do detailu propracované šaty od návrhářky Moniky Lepschy. Koktejlová délka není na tuto akci úplně vhodná, ale v tomto případě jsem pro. Zajímavá aplikace na šatech upoutá pohled každého, stejně tak originální kabelka a boty. Tento look bych nazval bílý punk. Vizáž má herečka propracovanou do detailu, a tak zde není co vytknout. Procenta dolů jsou za zmiňovanou délku šatů.

Případ pátý: MIROSLAV DONUTIL A JEHO MANŽELKA ZUZANA

80 %
Miroslav Donutil a jeho manželka Zuzana na udílení cen Český lev (Praha, 23....

Miroslav Donutil se ve společnosti prezentuje jako gentleman a dodržuje předepsanou etiketu. I když by zásah švadleny na vytvarování siluety smokingu prospěl, stejně je herec vzorně oblečený doprovod dámy. Smokingová košile, motýlek, smoking a lakýrky jsou v tomto případě nutností. Hercova manželka Zuzana zvolila černé šaty na ramínka se vzorem s ne příliš vhodnou délkou nad kotníky. Ale musím uznat, že je za velice moderní dámu a ví, co jí sluší. Nejsem velký fanda kombinace stříbrné a zlaté, v tomto případě psaníčka a bot. Vizáž ovšem chválím. Krásný, svěží a mladistvý look.

Případ šestý: LENKA TERMEROVÁ

30 %
Lenka Termerová na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Herečka Lenka Termerová bohužel nesáhla po velké večerní, ale spíše po party looku. Tento sice módně kreativní a vcelku i slušivý model jí sluší, ale vizuálně přidává kila. Na akci tohoto typu se moc nehodí. Flitrové sako skvěle ladí k moderním botám na podpatku a dlouhé sukni, ale tento look doplněný kabelkou YSL je vhodný na jinou, poněkud méně významnou událost.

Případ sedmý: KRISTINA DUFKOVÁ A JIŘÍ MACHÁČEK

85 %
Kristina Dufková a Jiří Macháček na udílení cen Český lev (Praha, 23. března...

Jiří Macháček dokázal skvěle padnoucím smokingem se smokingovou košilí, že nepatří mezi módní barbary. Outfit doplnil stylovým, vázaným motýlkem. Až na délku kalhot a poněkud ošlapané boty ho chválím. Kristina Dufková zvolila jako spousta jiných dam červenou. Róba v dekoltu průsvitná, od prsou dolů volná s vlečkou a výkrojem vepředu je skvělá. Mínus a procenta dolů dávám za otevřenou obuv a účes. Jinak tento pár patřil mezi lépe oblečené!

Případ osmý: ROZÁLIE HAVELKOVÁ

90 %
Rozálie Havelková na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Dcera Ondřeje Havelky Rozálie oblékla jednu z kreativnějších rób. Krajkové šaty s tělovou spodničkou a s černým pruhem v pasu vynikají hlavně detaily na krku a nabíranými rukávy. Trošku infantilní zdobení v oblastí dekoltu se mohlo vynechat, ale na druhou stranu je to osobité. Jemnost šperků v podobě prstýnku a náušnic je v tomto případě skvělá a tleskám. Rozvrkočený účes mě hodně baví. Snad bych trošku zvýraznil oči.

Případ devátý: ONDŘEJ TROJAN A JEHO MANŽELKA BARBARA

50 %
Ondřej Trojan a jeho manželka Barbara na udílení cen Český lev (Praha, 23....

Ondřej Trojan sáhl asi hodně hluboko do svého šatníku a tam našel tento střihově až retro dvouřadý smoking se širokými a dlouhými kalhotami. Doplnil ho stejně retro vzorovaným motýlkem. Dresscode splnil, ale oblek mu moc neseděl. Snad jen, pokud to byl záměr a pokus o retro look. Jeho manželka Barbara sáhla po nebesky modrých, rozevlátých, až bohémských šatech převázaných v pase. Střih šatů nevypadá moc lichotivě. Zde jsou ale top doplňky. 

Případ desátý: DANIELA PÍSAŘOVICOVÁ

80 %
Daniela Písařovicová na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Rudá byla letos na Českých lvech opravdu velice oblíbená. Zvolila ji i moderátorka Daniela Písařovicová. Velice krásně zpracovaná róba s vlečkou a otevřeným rukávem je ojedinělá a sexy. Ukazuje krásnou postavu, zároveň není lascivní a vulgární. Krásně řešené šaty by sice potřebovaly v oblasti bříška trošku zúžit, ale i tak jsou moc slušivé. Trošku zápasím s až příliš obřím psaníčkem a otevřenou botou. Krásný je účes i make-up.

Případ jedenáctý: ERIKA STÁRKOVÁ

100 %
Erika Stárková na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Herečka Erika Stárková bezpochyby vynesla model s největším drivem a sex-appealem. Dopomohl k tomu zřejmě i největší výstřih večera. Tento model je za mě top z mnou hodnocených. Je dotažený do konce jak šperkem ve výstřihu, tak extravagantní kabelkou Louis Vuitton. Jelikož jsou šaty čisté, tak si to mohla herečka dovolit. Make-up a vlasy jsou naprostá pecka. Bravo!

Případ dvanáctý: MARTHA ISSOVÁ

30 %
Martha Issová na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Pistáciová v kreativním spojení s bílou v propracovaném korzetu a skládanou sukní byl na Martě Issové překvapením snad pro všechny, kdo herečku delší dobu znají. Přestože je známá svým originálním stylem, tímto outfitem příliš nepotěšila. Boty jsou bohužel nevhodné, i když ladí se psaníčkem. Šaty jsou na tom podobně jako boty. I mistr tesař se někdy utne. Vizáží ovšem herečka září.

Případ třináctý: SIMONA BABČÁKOVÁ

80 %
Simona Babčáková na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Simonu Babčákovou jsem málem nepoznal! Za tuto příjemnou změnu tleskám. Lesklý červený top se širokým průstřihem a rukávy barevně nenápadně ladí s černou dlouhou sukní, která je ve spodní části zdobená. Vadí mi trochu přechod topu do sukně, kde to herečce zbytečně dělá neplechu. Tento look sice není top, ale splňuje všechna kritéria a dresscode. Vlasy a make-up jsou perfektní.

Případ čtrnáctý: IVANA CHÝLKOVÁ

50 %
Ivana Chýlková na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Nevím, co se herečkám letos při výběru šatů na Českého lva honilo hlavou, ale rozhodně to nebylo nic hezkého. Tyto šaty à la pyžamo by určitě mohly vypadat hezky, kdyby se více dostylovaly. Ale takto se spadlým hnědým páskem v bocích a sandály k vodě určitě nezapůsobí tak, jak by mohly. Je to škoda, jelikož vizáž má Ivana Chýlková nádhernou. I doplňky v podobě šperků a psaníčka jsou super. Zbytek bohužel ne.

Případ patnáctý: KLÁRA MELÍŠKOVÁ

90 %
Klára Melíšková na udílení cen Český lev (Praha, 23. března 2019)

Klára Melíšková zaslouží potlesk za držení jakési pomyslné úrovně této akce. Krásná barva šatů s detailem lesklé látky na hrudníku a spadlou přes rameno dělají z modelu originální kousek hodný pochvaly. Šaty jsou zároveň sexy a zvýrazňují hereččinu hezkou postavu. Originální účes a jemné pudrové líčení jsou správnou volbou. Nevolil bych jako doplňky zlatou barvu, ale budiž.

Kdo na Českém lvu vypadal nejlépe?

celkem hlasů: 9605

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 15. září 2019. Anketa je uzavřena.

Jenovéfa Boková
Jenovéfa Boková 3789
Simona Babčáková
Simona Babčáková 1231
Erika Stárková
Erika Stárková 941
Jiří Dvořák a jeho dcera Anna
Jiří Dvořák a jeho dcera Anna 691
Klára Melíšková
Klára Melíšková 688
Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová 642
Ha Thanh Špetlíková
Ha Thanh Špetlíková 614
Rozálie Havelková
Rozálie Havelková 264
Miroslav Donutil a jeho manželka Zuzana
Miroslav Donutil a jeho manželka Zuzana 179
Ivana Chýlková
Ivana Chýlková 176
Martha Issová
Martha Issová 149
Jana Synková a Jan Schmid
Jana Synková a Jan Schmid 89
Kristina Dufková a Jiří Macháček
Kristina Dufková a Jiří Macháček 69
Ondřej Trojan a jeho manželka Barbara
Ondřej Trojan a jeho manželka Barbara 50
Lenka Termerová
Lenka Termerová 33