Kanadská zpěvačka Céline Dion vyrazila po pěti letech na turné Taking Chances.

Kanadská zpěvačka Céline Dion vyrazila po pěti letech na turné Taking Chances. | foto: Profimedia.cz

Céline Dion mizí ze scény, chce počít druhé dítě

  • 40
Devětatřicetiletá Céline Dion si naordinuje téměř dvouletou pauzu. Kanadská zpěvačka oznámila, že se stáhne z pódií, aby mohla být se svou rodinou, hlavně plánuje počít druhé dítě.

"Doufáme, že nám bude požehnáno ještě jednou a znovu se staneme rodiči. A jestli nám to bude ještě jednou nabídnuto, chopíme se toho štěstí naplno," řekla v kanadské televizi v přítomnosti svého manžela René Angélila.

Céline Dion prodala po celém světě desítky milionů desek a její koncerty lákaly statisíce fanoušků. Do podzimu 2007 vystupovala pět let pro hosty hotelu Caesar Palace v Las Vegas a tento kontrakt z ní udělal jednu z nejlépe placených zpěvaček světa.

Lenka Filipová a Céline Dion se setkaly v Praze

Po ukončení angažmá v "metropoli hazardu" vydala Céline nové album a loni v únoru vyjela na světové turné, během něhož odzpívala 135 koncertů ve 26 zemích.

Celine Dionová pózovala se synem CharlesemNavštívila také Prahu, kde se s ní osobně setkala i zpěvačka Lenka Filipová. "Céline byla absolutně úžasná, velmi srdečná, vstřícná a jako člověk mě naprosto přesvědčila, že je tam ta dušička umělce," řekla loni v červnu iDNES.cz Filipová.

Zpěvačka, která koncem března oslaví čtyřicátiny, má se svým o 26 let starším manželem devítiletého syna René-Charlese.

,