Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek

Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek | foto: Filip Toms

Belohorcová: přítel jí staví hnízdečko lásky a touží po ferrari za 30 milionů

  • 32
Jen co se Zuzana Belohorcová vrátila z dovolené s finalistkami soutěže Pretty Woman ČR, už vyrazila na další akci. Její přítel připravil poslední sraz vozů Ferrari, kde se odhaloval vzácný kousek této značky. A co víc, Vlasta Hájek se nechal slyšet, že se v něm jednou Zuzka bude vozit.

"Jsem ráda, že už jsem doma. Celý týden jsem nic nedělala, jen se opalovala a koupala a takovou nečinnost moc dlouho nevydržím. Raději mám aktivní dovolenou. S finalistkami soutěže jsem si ale moc rozuměla, jsou to fajn baby. Moc je obdivuji a na listopadovém finále, kdy usednu do poroty, budu určitě držet palce všem," nechala se slyšet moderátorka a reportérka pořadu Top Star Magazín na Primě. 

Zuzana Belohorcová obdivuje luxusní Ferrari
Zuzana Belohorcová obdivuje luxusní ferrari

Srazy superrychlých vozů pořádá její přítel Vlasta Hájek pravidelně. A protože měla být podle předpovědi poslední hezká sobota v roce, zorganizoval na Praskačce kousek od Pardubic sraz rozlučkový.

"Mám ty akce ráda, sejdou se na nich vždy fajn lidi, milovníci těchhle červených miláčků, kteří si říkají Scuderia boys. Patří k nim třeba i rockenrolový král Pavel Sedláček, který měl mimochodem ferrari mezi prvními. Sejdeme se vždycky na Malé Straně a společně vyrážíme za Prahu. Tentokrát byla akce o to slavnostnější, že se na ní odhaloval opravdu vzácný kus, Ferrari Enzo, které je jediné v republice a stojí třicet milionů korun. Ten slavnostní akt připadl na mě a musím přiznat, že mi z něj trochu mrazilo v zádech. Součástí akce jsou vždy chrtí závody a z těch taky mnohdy mrazí," říká Belohorcová.

Nebyl by to její přítel, kdyby po takovém autě netoužil. Bude si na něj ale prý ještě muset nějaký čas počkat. "Teď stavíme dům na Praze 6, tak jdou všechny peníze tam, ale jednou bych Ferrari Enzo samozřejmě rád měl. A kdo ne?" uzavírá podnikatel, jenž se mimochodem na Ostravsku živil také jako dýdžej.