Členky skupiny Spice Girls se naposled spojily v roce 2007.

Členky skupiny Spice Girls se naposled spojily v roce 2007. | foto: Mario Anzuoni , Reuters

Beckhamová nechce vystoupit se Spice Girls na olympiádě v Londýně

  • 23
Mělo to být velké překvapení pro fanoušky. Pro jedno jediné vystoupení na olympijských hrách 2012 v Londýně se měla skupina Spice Girls znovu spojit. Teď to ale vypadá, že plán ztroskotá na Victorii Bekchamové, která jako jediná s nabídkou váhá.

S nápadem spojit se pro jedinečnou příležitost přišla Mel B, která podle deníku Daily Mail získala podporu od Geri Halliwellové. Ta se nechala slyšet, že by po možnosti znovu vystoupit ihned skočila.

Mel C

Další bývalá členka slavné skupiny, Mel C, je zase fanynka sportu a kvůli olympiádě by byla pro. "Olympiáda by byla skvělá, ale nevím, jak to je. Já bych ráda něco udělala, ale muselo by chtít všech pět," řekla Mel C.

Podle amerických serverů ale Victoria Beckhamová nesouhlasí. "Mel B i Emma Buntonová to chtějí, ale zdá se, že to překazí Victoria Beckhamová. Ona toho má moc a nesouhlasila. Zatím. Mel B se velmi snaží, aby to proběhlo. Je to jedinečná životní příležitost vystoupit před celosvětovým publikem a nejlepšími atlety v zemi," řekl zdroj serveru Radar Online.

Mel B a Emma Buntonová na turné v roce 2007

Victoria Beckhamová na předávání Britských módních cen.

Beckhamová se soustředí na svou kariéru módní návrhářky a o zpěvu už nechce ani slyšet. Je ale možné, že změní názor, pokud její manžel bude vybrán do reprezentace Velké Británie.