Bára Basiková

Bára Basiková | foto: Marek Navrátil iDNES.cz

Basiková chce odškodnění od Řeků za trvalé následky po úrazu

  • 71
Loňský úraz Báry Basikové v Řecku bude mít další dohru. Zpěvačka bude po hotelu, kde si doslova rozdrtila kotník, požadovat finanční odškodnění. Důvodem jsou trvalé následky, kvůli kterým je omezena i ve své práci.

"Už sice můžu chodit, ale jistá omezení tu stále jsou. Například jsem se musela vzdát vysokých podpatků, které jsem milovala, a to definitivně," posteskla si Bára Basiková.

Omezení se jí nyní dotkne i pracovně. Zpěvačka se totiž vrátila k novému nastudování muzikálu Lucrezia Borgia a zatímco dřív mohla na pódiu skotačit podle potřeby, teď se jí musí choreografie přizpůsobit.

"Budu samozřejmě požadovat odškodnění od hotelu, kde se mi úraz stal, ale až bude po všem. Ještě mě s kotníkem čekají náročné časy," dodala s tím, že jí nyní lékaři budou muset vyjmout šroub z rozlámané kosti, která díky nim mohla opět srůst.

Bára Basiková s osobní trenérkou Zuzanou Bičíkovou

Zranění už dřív donutilo Basikovou hubnout a spolupráce s předními odborníky dala vzniknout nové publikaci Jak se hubne v Čechách. Její spoluautorkou je i zpěvaččina osobní trenérka Zuzana Bičíková.

"Cvičíme spolu dvakrát týdně. Zuzka je specialistka na power plate, na který já nedám dopustit. Díky němu se mi jakžtakž vrátila kondice," doplnila Bára Basiková.

Bára Basiková s Adélou Pollertovou, spoluautorkou knížky Zuzanou Bičíkovou, Petrem Havlíčkem, Petrou Lamschovou a dalšími kmotry knihy

Křest knížky posvětili i další kmotři, mimo jiné baletka Adéla Pollertová, výživový poradce Petr Havlíček či moderátorka Soňa Šuláková. Akci moderovala Eva Decastelo, která sama po porodu zkouší různé metody hubnutí včetně novinky - kryoradiolipolýzy. Poporodní kila se jí podařilo shodit už 4 měsíce po porodu a teď si postavu jen udržuje.