Margot Robbie a Ryan Gosling ve filmu Barbie (2023)

Margot Robbie a Ryan Gosling ve filmu Barbie (2023) | foto: Koláž iDNES.cz

Barbie už má svého Kena. Z Ryana Goslinga fanoušci šílí

  • 75
Společnost Warner Bros. Pictures zveřejnila fotku Ryana Goslinga (41), který bude hrát Kena ve filmu Barbie. Fanoušci v internetových diskuzích jsou z kanadského herce nadšení. Hlavní postavu Barbie hraje australská herečka Margot Robbie (31).

Gosling si kvůli roli odbarvil vlasy na platinovou blond. Na fotce k snímku je hezky opálený, pod džínovou vestou jsou vidět jeho vyrýsované břišáky a má i své personalizované spodní prádlo se jménem Ken.

Koncem dubna filmové studio zveřejnilo také první fotku Margot Robbie coby Barbie. Nechybí sladká růžová barva a panenčin kabriolet.

Děj filmu, který by měl mít premiéru příští rok v létě, tvůrci zatím neprozradili. Ve vedlejších rolích se objeví America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Kate McKinnonová, Kingsley Ben-Adir, Michael Cera a další.

Společnost Mattel už v roce 2009 oznámila, že by měl vzniknout film Barbie. Několikrát se ovšem změnila filmová společnost i tvůrci. V roce 2016 oslovili na hlavní roli Barbie americkou herečku a komičku Amy Schumerovou. Kvůli jiným pracovním nabídkám ale odmítla. Produkce pak oslovila Anne Hathaway a uvažovalo se prý i o Lady Gaga.

Po další změně v tvůrčím týmu i filmové společnosti v roce 2019 Warner Bros. Pictures oznámila, že novou Barbie bude Margot Robbie. Ryan Gosling s natáčením souhlasil začátkem letošního roku.

Líbí se vám výběr Barbie a Kena?

celkem hlasů: 1611
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 pondělí 31. července 2023. Anketa je uzavřena.