Pete Davidson a Ariana Grande na MTV Video Music Awards (New York, 20. srpna...

Pete Davidson a Ariana Grande na MTV Video Music Awards (New York, 20. srpna 2018) | foto: AP

Ariana Grandeová se rozešla s komikem čtyři měsíce po zásnubách

  • 22
Ariana Grandeová (25) se rozešla se snoubencem Petem Davidsonem (24). Zasnoubili se v červnu po pár týdnech randění.

„Bylo to ukvapené a příliš brzo. Nikoho to nepřekvapuje,“ řekl zdroj magazínu People o zásnubách a nynějším rozchodu dvojice.

Rozchod prý proběhl přátelsky, protože se na něm zpěvačka i komik domluvili.

Ariana a Pete svou lásku okatě ukazovali na sociálních sítích, kde své příznivce zásobovali zamilovanými snímky. Komik o sobě říkal, že je „nejšťastnější muž na světě“, jelikož randí s Arianou. Žertoval také, že i ostatní oškliví muži mají šanci se zamilovat do někoho úžasného a krásného, když se to povedlo i jemu.

Grandeová a Davidson se poprvé potkali v roce 2014, když zpěvačka vystoupila v pořadu Saturday Night Live, v němž komik účinkuje. Dohromady se však dali až po jejím rozchodu s raperem Macem Millerem. Ten zemřel letos v září na předávkování. Jeho odchod přinutil zpěvačku přehodnotit to, kam v životě směřuje.

„Kvůli událostem posledních pár let si Ariana dává na čas pauzu, aby se ze všeho vzpamatovala a dostala. Bude teď pobývat hodně doma a trávit toto období s blízkými a milovanými a pracovat na nové hudbě bez nutnosti dokončit ji ve stanoveném termínu. Děkuje svým fanouškům, že ji chápou,“ uvedl tehdy mluvčí zpěvačky.

28. prosince 2016