Zpěvačka Anastacia (Benátky, 8. září 2021)

Zpěvačka Anastacia (Benátky, 8. září 2021) | foto: Reuters

Nelituji toho, že nemám děti. Radost mi dělá pes, říká zpěvačka Anastacia

  • 121
Zpěvačka Anastacia si v mládí přála mít děti, ale kvůli zdravotním problémům je mít nemohla. Dnes prý však vůbec nelituje toho, že je bezdětná, a i bez potomků si umí život vychutnávat naplno. Nejlepší společnicí je jí fenka Sophia, která muzikantku potěší, když se necítí psychicky dobře.

„Dokonalý večer podle mých představ? Objednala bych si čínu nebo thajské jídlo a jedla ho před televizí, což je dost neslušné. Seděla bych na kožešině a sledovala seriály nebo filmy,“ popisuje Anastacia pro magazín Notebook.

„A co mi udělá největší radost? Můj pes Sophia. Ta dělá všechno hezčí. Neví nic o tom, jak jde život a neřeší zbytečnosti. Když se necítím psychicky nejlépe, věnuji pozornost tomuto zvířeti, které si chce jen hrát, mazlit se a chodit na procházky. Psi jsou skvělí proto, že vám dovolí na chvíli přestat myslet na vše kolem,“ myslí si třiapadesátiletá americká popová zpěvačka.

I když vlastní potomky nemá, děti jsou prý její největší slabostí.  „Všechny bych je chtěla zachránit. Chci jim dělat radost a chci, aby se cítily milované. Myslím, že děti jsou báječné. Nikdy jsem je neměla, ale to neznamená, že jsem je nechtěla. Nedopadlo to podle mých představ, ale popravdě? Dnes ani nelituji toho, že je nemám,“ říká Anastacia, která má za sebou řadu zdravotních potíží.

„Mám mastektomii, k tomu také Crohnovu chorobu, což je chronické zánětlivé onemocnění střev a k tomu mám za sebou i operaci srdce a krku. Můžu projít celou svou anamnézu, kvůli které si o mně někteří lidé myslí, že jsem velká hrdinka. Ale já ty všechny zákroky, které jsem prodělala, považuji jen za snahu přežít,“ dodala rodačka z Chicaga.

OBRAZEM: Jak šel čas se zpěvačkou Anastacií

Anastacii Lyn Newtonové lékaři roce 2003 diagnostikovali rakovinu prsu, o deset let později podstoupila oboustrannou mastektomii. 

Ke slavným ženám, které jsou z různých důvodů bezdětné, patří například také moderátorka Oprah Winfreyová, zpěvačka Kylie Minogue, herečka Helen Mirrenová nebo komička Ellen DeGeneresová

VIDEO: Anastacia – Left Outside Alone: