Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria Baldwinová (New York, 20. května 2019)

Alec Baldwin a jeho manželka Hilaria Baldwinová (New York, 20. května 2019) | foto: AP

Alec Baldwin je osminásobný otec. S jogínkou má další dceru

  • 20
Herec Alec Baldwin (64) má důvod k radosti. Oficiálně je otcem osmi dětí. Jeho druhá manželka Hilaria (38) porodila holčičku. Rodiče ji pojmenovali Ilaria Catalina Irena.

„Jak jsme vděční, že můžeme přivítat na světě naši nejmladší dcerku. Je stejně kouzelná a plná lásky jako každý jiný malý človíček, kterým jsme byli požehnáni,“ uvedli manželé v prohlášení pro magazín People.

„Její sourozenci Baldwiňáci jsou nadšení a všichni diskutují o tom, komu je nejvíce podobná… S velkou radostí vám představujeme malou Ilarii,“ dodala Baldwinová, která na sociálních sítích zveřejnila video s malou dcerkou krátce po porodu.

She’s here! We are so excited to introduce you to our tiny dream come true,

ilaria catalina irena

9-22-22 ✨ 6lbs 13oz✨

Both she and I are happy and healthy

Her Baldwinito siblings are spending the day bonding and welcoming her into our home.

Much love to you all. We are so happy to celebrate this wonderful news with you✨

24. září 2022 v 22:59, příspěvek archivován: 26. září 2022 v 8:50

Herec a instruktorka jógy mají syny Eduarda Pao Lucase (2), Romea Alejandra Davida (4), Leonarda Ángela Charlese (5) a Rafaela Thomase (7) a dcery Marii Lucii Victorii (18 měsíců) a Carmen Gabrielu (8). Alec Baldwin má s manželství s Kim Basingerovou ještě dceru Ireland (26).

Baldwinová vždy mluvila o tom, že chce mít velkou rodinu. Před narozením Ilarie se fanouškům na sociálních sítích svěřila s tím, že prodělala několik potratů. V roce 2019 přišla o dítě dvakrát. Průběh jednoho z potratů dokonce sdílela s fanoušky na sociálních sítích. Zdůvodnila to tenkrát snahou o prolomení tabu.