Diskuze

Pierce Brosnan truchlí, dcera mu zemřela na rakovinu

Herec Pierce Brosnan se musí vyrovnávat s těžkou ránou osudu. Jeho nevlastní dcera Charlotte zemřela na stejnou nemoc jako před 22 lety její matka Cassandra. Prohrála boj s rakovinou vaječníků. Bylo jí jen 41 let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem laik, ale myslím, že odstranění vaječníků by jí zachránilo život. Vaječníky se odtraňují i při léčbě rakoviny prsu, protože se mnohdy podává hormonální lék, který sice zabraňuje recidivě rakoviny prsu, ale zvyšuje pravděpodobnost rakoviny děložní sliznice, vaječníků apod. Ve hře je ovšem předčasná menopauza, ale zvládly  to tisíce a tisíce relativně mladých žen. Možná to té paní nikdo neporadil nebo odmítla, kdoví.

1 1
možnosti

rodič nemá přežít své dítě, ten smutek musí být obrovský....

19 0
možnosti

L45u96d33ě27k 39N81o89v19ý

2. 7. 2013 10:34

Je to strašné, hlavně pro ty děti, jsem z toho smutný, i když jsem ji neznal. Upřímnou soustrast..

Jen si neodpustím malou úvahu - když na totéž zemřela už její matka a babička, nebylo na místě preventivní vyjmutí vyječníků po druhém porodu? Ptám se řečnicky, jako laik, hned mě nekamenujte, pokud je to nesmysl..

12 0
možnosti

Nemůžeme vědět, zda by to pomohlo konkrétně v tomto případě, ale je hodně pravděpodobné že to bude rodinná zátěž ve stylu "prsa Angeliny Jolie". Rakovina vaječníků se normálně vyskytuje až u žen daleko po menopauze.

5 1
možnosti

Jediny, kdo si nevybira podle majetku ani spolecenskeho postaveni... bohuzel :(

4 0
možnosti