MÓDNÍ POLICIE: I štíhlé miss mohou šaty přidat kila

  • 6
Módní policistka televize Óčko začala po prázdninách znovu pokutovat přešlapy celebrit. Tentokrát ale byla velmi mírná. Padla jen jedna jediná pokuta, a to ta nejnižší.

Případ první: Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská
Černý overal je sexy a Tereze moc sluší. Kovový pásek dodává celému modelu originální nádech a rozbíjí množství černé barvy. Jednoduchý účes, rudá rtěnka a absence doplňků - to se nám líbí.

Tereza Chlebovská

Případ druhý: Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová
Punkový styl Gábině sekne. Šaty z metalického materiálu jí ale zbytečně přidávají kila navíc. Na několika místech navíc působí nevyžehleným dojmem. Střevíčky, make-up a náušnice jsou ale super.

Gabriela Kratochvílová

Případ třetí: Moderátorka Lenka Vacvalová
Nádherné letní šaty Lence sedí jako ulité. Řetízek místo ramínka je sexy. Střevíčky v tělové barvě vypadají skvěle. Kabelka mohla být výraznější, ale to odpustíme. Make-up a vlasy jako vždycky perfektní.

Lenka Vacvalová

Kromě Módní policie uvidíte v pořadu Fashion Time, který televize Óčko vysílá ve středu ve 21:45, také Františka Ringo Čecha, který není spokojený se svým vzhledem, a přijde i král českého bulváru Pavel Novotný, který moderátorkám poradí, jak se proslavit.