Móda z Brna: Vojtková a Puhajková byly sexy, Bučková měla vyměnit boty

  • 2
Brněnský Hotel International slavil 60 let a při té příležitosti pořádal jubilejní ples. Na něm se přítomné dámy předvedly v róbách, které ohodnotil módní policista Jakub Eliáš. V anketě můžete vybrat outfit, který se vám líbí.

Případ první: MONIKA LEOVÁ

70 %
Monika Leová (Brno, 11. února 2023)

Monika Leová si pro tento ples vybrala model ze salonu Parada. Tmavě modré šaty se stříbrným vyšíváním a spadlými ramínky připomínají princeznu Večernici. Šaty jsou to nádherné a velice efektní, jen je škoda, že bývalé moderátorce a missce nesedí v oblasti prsou, kde jí jsou velké. Tento malý detail dokáže zkazit celkový dojem, což je škoda. Stejně tak by asi nemusel být vrchní stříbrný pásek, který opticky zkracuje tělo. Krásná vizáž je velké plus. Kratší vlasy Monice moc sluší.

Případ druhý: LUCIE ZEDNÍČKOVÁ

30 %
Lucie Zedníčková (Brno, 11. února 2023)

Herečka Lucie Zedníčková oblékla naprosto nesedící šaty od Martiny Pipkové. Velikostně ani střihově vůbec nesedící stříbrný model s otevřenými zády by bylo vhodnější nechat ležet v obchodě pro někoho, na koho tam čekaly. Kdyby šaty byly více vypasované přes bříško, vypadaly by skvěle. Páskové boty se hodí spíše na pláž než na ples a účes a make-up byly zřejmě inspirované stejnou příležitostí jako obuv.

Případ třetí: ŠÁRKA KAŠPÁRKOVÁ

50 %
Šárka Kašpárková (Brno, 11. února 2023)

Černé šaty z tří druhů materiálů připomínají nesedící model z výprodeje Comtessy. Krajkové zdobení se hodí spíše na ženu o několik let starší, než je atletka Šárka Kašpárková. Také šaty by měly být nejméně o deset centimetrů delší. Sukně je však z krásného materiálu, ze kterého by mohl být celý model. Chválím psaníčko a účes s make-upem.

Případ čtvrtý: PETRA VOJTKOVÁ

100 %
Petra Vojtková (Brno, 11. února 2023)

Nádherná třpytivá róba ve vínové barvě s kreativním detailem na dekoltu z Petry Vojtkové udělala jednu z hvězd večera. Nádherně padnoucí šaty s vlečkou a bohatou sukní by měly být vzorem pro ostatní dámy pro výběr šatů pro příští ples. Jemné šperky Diamond club dodaly looku honosnější podkres. Nádherný make-up a účes ukazují na to, že herečka nenechala nic náhodě a na ples se řádně připravila, a tak dala pořadatelům najevo, že si pozvání cenní. Bravo!

Případ pátý: INNA PUHAJKOVÁ

100 %
Inna Puhajková (Brno, 11. února 2023)

Inna Puhajková prostě ví, jak se na ples připravit. Je to jistě i tím, že má kolem sebe již lidi, na které se může spolehnout. V tomto případě oblékla nádhernou zdobenou róbu s rozparkem a spadlým ramínkem od návrhářky Sandry Mark. O vizáž se postarala Veronika Boho. Celý outfit krásně ladí s páskovými botami a psaníčkem. Absence výraznějších šperků je zde velké plus, jelikož šaty jsou samy o sobě šperkem. Perfektně zvýrazňují siluetu. Make-up podtrhuje sexappeal. Možná bych však změnil účes a vlasy ve wet looku učesal dozadu a nechal vzadu rozpuštěné. Ale i takto vypadá moderátorka dokonale.

Případ šestý: EVA DECASTELO

60 %
Eva Decastelo (Brno, 11. února 2023)

Eva Decastelo má jinak nádherný styl a vždy mi z ní spadne brada. Tentokrát proto moc nechápu její výběr šatů. Zdobení vypadá jak vytržené kořeny plevelu, přišití zdobného pláště v podobě záclony je nedokončené a zrovna na místě klíčních kostí dost nápadné. Stejně tak divný je přechod spodních barev z dekoltu na sukni. Herečka má jediné štěstí, že se povedl krásný make-up a účes. Plusové body přidávám za krásné šperky Korbička, které přidávají na eleganci.

Případ sedmý: ELIŠKA BUČKOVÁ

70 %
Eliška Bučková a Radek Vácha (Brno, 11. února 2023)

Velice sexy šaty s balonovitými rukávy a vysokým rozparkem od návrhářky Jitky Klett vynesla modelka Eliška Bučková. Tento model je velice krásný a nápaditý svou průhlednou vrchní látkou zdobenou tečkami, která je zároveň kreativní i sexy. Šaty však mají také svá minus, a to svou délku a posazení pasu, který měl být výš a lépe by tak zdůraznil siluetu a prodloužil tělo. Vázání za krkem je plus. Moc se mi líbí účes a líčení, jen bych zvolil méně agresivnější tón rtěnky. Nevhodná mi přijde kabelka na denní nošení a boty, které připomínají čertí kopýtko. O vmáčknutých prstech deroucích se ven raději pomlčíme.

Případ osmý: HANA VÁGNEROVÁ

40 %
Hana Vágnerová (Brno, 11. února 2023)

Tady to připomíná případ, že nevím, co si mám vzít, tak si vezmu vše, na co narazím. Když si odmyslíte šaty a koukáte se pouze na obličej, účes a make-up, tak Hana Vágnerová vypadá jako herečka z červeného koberce. Naprosto ohromující líčení a vlasy, plus krásné výrazné náušnice. Poté sjedete pohledem dolů a vidíte směs nepopsatelnou slovy. Černé šaty pošité kytkami, peříčky a perlami, prazvláštní typ rukavic, které nemají ani zakončení a nejsou ani přiléhavé na rukách. O švech na rukavicích nemluvím a stejně tak o náramku, který se k looku už vůbec nehodí. Jediné krásné na šatech je zakončení sukně.

Případ devátý: DANIELA VÁGNEROVÁ

40 %
Daniela Vágnerová (Brno, 11. února 2023)

Toto by mohly být krásné šaty, nebýt prapodivného vázání kolem krku a chybějící spodničce na sukni. Jinak by to byl krásný korzetový model s květinovým zdobením, ve kterém by Daniela Vágnerová připomínala lesní vílu. Přijde mi nevhodné vzít si na ples šaty s body sedem. Moc se mi však líbí lehký make-up a účes, který se perfektně ke stylu šatů hodí. Nevhodná róba nic nemění na kráse modelky.

Případ desátý: BARBORA MOTTLOVÁ

80 %
Barbora Mottlová (Brno, 11. února 2023)

Na ples perfektně se hodící pudrové korzetové šaty s nařasenou bohatou sukní ze salonu Maya si vybrala Barbora Mottlová. Nádherný zdobený korzet se spadlými ramínky bohužel nesedí v oblasti prsou a mohl by být o velikost košíčků větší. Ale i tak vypadá herečka nádherně, až princeznovsky. Moc se mi na ní tento jemný pudrový odstín líbí, stejně jako krásný účes a sexy make-up. Opět tleskám za vynechání šperku v dekoltu, krásně pak vyniknou šaty.

Případ jedenáctý: SANDRA PARMOVÁ

90 %
Sandra Parmová (Brno, 11. února 2023)

Moderátorka Sandra Parmová zvolila velice sexy model z ateliéru Hermine. Perfektně sedící šaty s vrstvenou sukní, hlubokým dekoltem a průřezy na bocích určitě poutaly pozornost všech pánů na plese. Robustní zlatý pásek dodává šatům módní efekt. Není to jeden z top modelů večera, ale v podstatě zde není co vytknout.

Který model z plesu se vám líbí?

celkem hlasů: 2456
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 25. února 2024. Anketa je uzavřena.