Hana Mašlíková v pánské společnosti

Hana Mašlíková v pánské společnosti - Dětské odpoledne v Aquaparku | foto: Jiří Herman

Vnadné krásky řádily v akvaparku. Kvůli dětem

  • 74
Loňská vítězka České Miss Lucie Hadašová a její kolegyně zavítaly do barrandovského akvaparku. Společnost jim nedělali žádní muži, ale kupa dětí.

Občanské sdružení Slunce dětem její kamarádky a kolegyně Lili Sarah Fischerové a Umělecká agentura Ferda tady totiž uspořádaly zábavné odpoledne pro děti ze tří dětských domovů.

"Bylo to fajn odpoledne, děti ze Zbraslavi navíc už znám, bydlím tam a občas mezi ně zajdu," říká Hadašová. Ta je mimochodem opět spojována s Jaroslavem Bednářem, který donedávna chodil s Helenou Zeťovou. "Je to nesmysl, spíš jsem slyšela, že se dali zase dohromady," reaguje na zvěsti o spojení s hokejistou modelka. A dodává: "Jestli se spojují modelky s hokejisty, tak já říkám, že mám radši fotbalisty."

Modeling vystřídalo učení
Hadašová momentálně odložila práci na druhou kolej a všechnu energii věnuje učení. "Už jsem zapsaná na všechny zkoušky, jen čekám na jednotlivé termíny a učím se. Na každou hodinu se připravuju a živnostenské právo, u kterého jsem první hodinu totálně vybouchla, se teď stalo mým nejoblíbenějším předmětem.

Charitativní akce v akvaparku byla příjemným rozptýlením mezi učením. Kromě půvabné studentky si asi šedesát dětí hned na začátku rozebralo osm patronů, mezi kterými byli například Petra Faltýnová, Hana Mašlíková, Petr Pik nebo Karel Frýd. Toho prý dívky doslova zbožňují. Soutěžilo se, jezdilo na tobogánech, řádilo v bazénech a nakonec se rozdávaly dárky. - Fotogalerii si prohlédněte zde

"Vyhrály samozřejmě všechny děti a byly za dárky i celé odpoledne vděčné. A nám dospělým zase dělalo dobře, že jsme je mohli potěšit," uzavírá Lili Sarah Fischerová.