Provokativní modely a skandály (koláž iDNES.cz)

Provokativní modely a skandály (koláž iDNES.cz) | foto: iDNES.cz

VIDEA ROKU 2018: Provokativní modely a skandály

  • 1
Módní přehlídky, volby miss a další společenské akce byly v tomto roce skvělou podívanou. A že se bylo na co dívat. Výstřihy, provokativní outfity bez spodního prádla, neposedná ženská ňadra a skandál na ukrajinské volbě královny krásy. Podívejte se na videa, která vás v roce 2018 bavila nejvíce.

U některých „trapasů“ není jisté, jestli nebyly předem připravené. Jako třeba pózování ruské modelky Iriny Šaikové, která se před objektivy fotoaparátů rozkročila a ukázala víc, než by kdokoli čekal. Podle zahraničních médií neměla pod šaty spodní prádlo. Zřejmě však jen chtěla, aby to tak vypadalo.

Diváky iDNES.tv tento rok zaujala také módní přehlídka plavek a šatů na sezonu 2019. Konala se v rámci kosmetického veletrhu v Praze. Krásné kousky oblečení pro novou sezonu ukázaly finalistky soutěže Miss Czech Republic. Jedné z nich se nepodařilo uhlídat výstřih, a tak přehlídka ukázala víc, než se čekalo.

I když Českou Miss 2018 provázely už od loňska problémy a odmítly ji vysílat velké televize, focení v plavkách diváky iDNES.tv bavilo. Finalistky před fotoaparáty zapózovaly těsně před finále soutěže, které se uskutečnilo 2. června.

Na letošním udílení Oscarů byla spousta dam, které na červeném koberci vypadaly opravdu božsky. Ovšem mnoho celebrit výběrem šatů šláplo vedle. Podívejte se na některé ne příliš povedené módní kreace.

Skandál při volbě nejkrásnější ženy: Organizátoři soutěže Miss Ukrajina se rozhodli diskvalifikovat letošní vítězku. Zatajila jim, že se právě rozvádí, má čtyřletého syna a nesplňuje tedy požadavky na miss. „To je diskriminace,“ oponuje modelka Veronika Didusenková (23) z Kyjeva a odmítá korunku královny krásy vrátit.