Renata Langmannová se za své tělo nestydí, to dokázala i v kalendáři Jakuba Ludvíka | foto: Jakub Ludvík

Renata Langmannová fotí pro Playboy. Maláčová souhlasí

  • 21
Česká Miss 2006 Renata Langmannová odletěla v úterý na Kanárské ostrovy nafotit snímky pro Playboy. "Není to ostuda, je to prestižní záležitost," řekla iDNES.cz ředitelka soutěže Michaela Maláčová.

"Byla jsem první, koho Renata kontaktovala a dala jsem si pár dní na rozmyšlenou," uvedla Maláčová, která dívkám focení přímo nezakazuje, ale má jasně dané podmínky: "Erotiku a porno fotit nesmí, to ví."

Takže ten, kdo se těší na pikantní snímky dvacetileté Langmannové, bude pravděpodobně zklamán. Přesto se čtenáři Playboye přílišné cudnosti snímků od fotografa Vladimíra Štrosse bát nemusí.

Za bradavky hrozí pokuta
"Renata Langmannová je nádherná žena s nádherným tělem. Odhalí se, akorát nesmí ukázat intimní místa a bradavky, to by ji dle smlouvy hrozila milionová pokuta," vysvětluje podmínky Maláčová, která zvolila taktiku "chytré horákyně". Takže Česká Miss 2006 se v pánském magazínu objeví odhalená neodhalená.

"Nejsem prudérní. Sama si Playboy ráda prohlédnu. Pánské časopisy nezavrhuji," prohlašuje Maláčová a doplňuje: "Česká Miss je soutěž nové generace, není konzervativní. A tento posun k tomu patří."