VIDEO: Chmelířovou polonazí fotbalisté nezlomili, víc masa má prý manžel

  • 30
Výstava polonahých fotbalistů, kteří unikátními snímky podpořili projekt Play fair, play true proti rasismu, přilákala i miss Veroniku Chmelířovou. Sexy těla s ní ale nic nedělala. Jak uvedla na kameru iDNES.cz, pořádného chlapa má doma.

"Každý sportovec do půl těla vypadá dobře, ale sama mám doma sportovce, tak mě ničím nepřekvapí. Jen já mám hokejistu, a tam je toho masa trochu víc," smála se Veronika Chmelířová, které se ale snímky Ondřeje Pýchy líbily. Že jí fotbalisté fušovali do řemesla, jí však nijak nevadilo (více o kampani zde).

Fotbaloví reprezentanti odložili své dresy a nechali se vyfotit polonazí pro kampaň proti rasismu.

Manželem Chmelířové je hokejista Milan Procházka, za kterého se provdala loni v létě. Na klíčový den svého života pochopitelně nezapomněli.

"Oslavili jsme první výročí svatby a shodou okolností i pět let od společného seznámení. A pokud všechno půjde tak, jak má, chtěli bychom začít stavět dům, tak doufám, že to vyjde," plánuje někdejší vicemiss z roku 2007.

Manželé Veronika Chmelířová a Milan Procházka

Vše by měli probrat u sváteční večeře, kterou teprve plánují. Modelka totiž byla v zahraničí, a proto nebyl čas si o všem popovídat.

"Ještě jsme se ani neviděli, pořád jsem v luftu, ale určitě si to vynahradíme. Mám v plánu, že bychom zašli na pěknou večeři," plánuje Chmelířová.

Modelku nyní vytěžuje její agentura, která jí našla uplatnění v zahraničí. A kupodivu ne na jihu, jak bývá pravidlem u jiných modelek.

"Hodně jezdím do Německa, což je i výhodné, že nemusím cestovat daleko. Samozřejmě bych potřebovala víc času, ale nestěžuji si. Práce funguje, manželství také, takže bude fajn, když se občas dostanu i do školy. Za dva roky bych ji ráda dodělala," dodala pětadvacetiletá kráska.